הפשטידה הכי טעימה בעולם

קיבלתי הודעה: "יש לך את ספר המתכונים של אמא"? היא הייתה עושה פלצ'ינטה הכי טעימה בעולם…."

בוקר. ערב שבועות ואני במטבח מכינה ומבשלת לארוחת חג השבועות. לפתע הודעת ווטאפ נשמעת. אני פותחת את הטלפון וליבי נצבט מהתרגשות. חברה טובה של אמא שלי ז"ל, מבקשת ממני את המתכון של הפלצ'ינטה- הפשטידה הכי טעימה שאכלה.

Screenshot_2017-06-01-20-46-10-1

דמעות של שמחה מציפות את עיניי ותמונת הפשטידה מופיעה מולי עם טעמה המופלא. פלט'ינטה זה היה שמה, פשטידה עם גבינות רבות (מה שנשאר במקרר) ועוד מרכיב מיוחד שאמא תמיד הוסיפה: הפירה!

שיניתי תפריט לארוחת החג והתחלתי להכין פלצינטה. את הראשונה הכנתי לפי המתכון המקורי. לפשטידה הנוספת כבר הוספתי פטרוזיליה ופטריות . כמובן לא שכחתי את המרכיב המיוחד: הפיירה.

הכנסתי לתנור ולאט לאט הבית התמלא בריח של פעם, ריח של עוד עם הרבה זכרונות.

20170603_120915

אחרי שהפשטידה הייתה מוכנה התישבתי ליד השולחן עצמתי את עיניי ואכלתי לאט לאט, ביס אחר ביס ונהנהתי מהטעם של פעם. הטעם של הזכרונות. איזו תחושה מופלאה לשחזר זכרונות ולהרגיש אותם כל פעם מחדש.

22222222

חג השבועות היה לי טעים הפעם במיוחד!

המתכון:

IMG-20170601-WA0019-1

חדי חזן
נעים מאוד חֶדִי חזן, מנחת תהליכי סליחה, מעבירה הרצאות וסדנאות וחוקרת את עולם הסליחה למעלה מעשור.בעקבות 2 אירועים מכוננים שחוויתי בעשור האחרון החלטתי לעזוב משרה בכירה בתחום השיווק ולהכניס את הסליחה לחיינו - הסליחה לעצמינו.כיום, אני מחברת את הסליחה שפוגשת אותנו במצבים ואירועים שונים בחיי היום יום כמו: סליחה במשפחה, בעסק/ארגון , מול פרידות, משברים ואבדן, הסביבה, סליחה והרגלים ועוד, לגישה ודרך חיים שהמטרה היא לבחור לעשות אחרת כדי להפסיק לעכב ולפגוע בעצמנו!מעבירה הרצאות, סדנאות, תהליכים אישיים ומשדרת תוכנית רדיו 'סליחה יומיומית', בכל יום רביעי ב 16:00 ברדיו החברתי הראשון המשודר גם בפרופיל הפייסבוק שלי (hedy hazzan .יותר מעשור מנהלת אתר חברתי , אתר סליחה, המעודד אנשים לבקש סליחה ולסלוח כל השנה ומאפשר לאנשים לשלוח מכתבים לכותל המערבי www.slicha.comhedy@slicha.com 054-4954456