קחי לך תפוחים

בחורה עם מחשב נייד

פאי תפוחים משגע ולכל ימות השנה

עם טעם מעודן של קינמון

בשווקים עכשיו יש תפוחים מכל הסוגים,

קדימה לעבודה.

החומרים

 1 מרגרינה

1 ביצה

1 אבקת אפיה

1 סוכר וניל

1/4 כוס סוכר

2 וחצי כוס קמח רגיל

6 תפוחים

2 כפות קנמון

1/2 כוס סוכר

 

ההכנה

 קולפים 6 תפוחים לא חשוב הזן.חותכים לקוביות קטנות.

שוטפים,ומניחים בסיר בתוספת 1/2 כוס סוכר ו-2 כפות קנמון.

מבשלים על אש קטנה עד שכל הנוזלים נגמרים.

בצק-לקערה מוסיפים ביצה,אבקת אפיה,סוכר וניל,קמח ומרגרינה

לשים בידיים עד לקבלת בצק.

1/2 מכמות הבצק מכניסים למקפיא ל-45 דק'

ואת היתר משטחים על תבנית

(אני השתמשתי בתבנית עגולה חד פעמי)

ומכניסים למקרר.

מקררים בטמפ' החדר את התפוחים,

מוציאים את התבנית מהמקרר,מורחים על הבצק את תערובת התפוחים,

מוציאים מהמקפיא את חצי הבצק,ובעזרת מגרדת מגרדים על תערובת התפוחים.

מכניסים לתנור לחום 180 מע'

עד אשר הפירורים מזהיבים.

27612135

27612128

27612136