את הקונפי הזה הכנתי במקריות פשוט כי שכחתי אותו על אש קטנה מאוד וידוע שמטעיות יוצאים הדמטעמים הכי הכי .
אז קל להכין וכיף לטרוף.
תכינו לפחות 8 פלפלים ענקיים אדומים ובשרניים חתוכים לרצועות לאורך .
חצי ליטר שמן חמניות
כפית מלח
ראש שום מפורק
2 כפות סוכר חום
3 כפות חומץ לבן
מביאים לרתיחה יחד ומנמיכים אש
לאש לאט הכל מתקרמל ונוצר שמן אדום כדם,רצועות פלפלים ושום טעימים ברמות .
מצויין מעל פיצה חמה מרוחה בלאבנה או מעל צלחת לבאנה עם מעט מהשמן .
השתמשו במעט מהשמן לתיבול בכל סלט טעים וכו' .
מעט עבודה והרבה טעים .
שמרו במקרר בקופסה אטומה וזה נשמר לפחות חודש .
תהנו .