קונפי פלפלים שלא תפסיקו להכין

קונפי פלפלים אדומים

 

את הקונפי הזה הכנתי במקריות פשוט כי שכחתי אותו על אש קטנה מאוד וידוע שמטעיות יוצאים הדמטעמים הכי הכי .

אז קל להכין וכיף לטרוף.

תכינו לפחות 8 פלפלים ענקיים אדומים ובשרניים חתוכים לרצועות לאורך .

חצי ליטר שמן חמניות

כפית מלח

ראש שום מפורק

2 כפות סוכר חום

3 כפות חומץ לבן

מביאים לרתיחה יחד ומנמיכים אש

לאש לאט הכל מתקרמל ונוצר שמן אדום כדם,רצועות פלפלים ושום טעימים ברמות .

מצויין מעל פיצה חמה מרוחה בלאבנה או מעל צלחת לבאנה עם מעט מהשמן .

השתמשו במעט מהשמן לתיבול בכל סלט טעים וכו' .

מעט עבודה והרבה טעים .

שמרו במקרר בקופסה אטומה וזה נשמר לפחות חודש .

תהנו .

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

 

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.