תבנית אלומיניום חד פעמית
75 גר'( 3/4 כוס) אגוזי מקדמיה או שקדים קלופים מולבנים
50 גר' ( 1/2 כוס פיסטוקים קלופים וקלויים
200 גר' שוקולד לבן קצוץ
1 פחית חלב ממותק
200 גר' קוקוס טחון
85 גר' חמוציות/ צימוקים
הכנה:
לקלות את הפיסטוקים במיקרו 1/2 דקה ולקרר היטב
ממסים את השוקולד במיקרו – בפלסים של 30 שניות
מוסיפים לשוקולד חלב ממותק, קוקוס צימוקים והאגוזים,פיסטוקים הקלויים ולערבב היטב.
יוצקים את התערובת לתבנית ומשטחים בעזרת פלטה או כף הפוכה. ולמקרר ל 3 שעות לפחות.
חותכים בעזרת סכין חדה לקוביות ומגישים.
תיהנו
השאירי תשובה