לא, אתם לא מבינים איזה שיחוק.
ככה זה כשאני עומדת מול הקצב שלי ומנסה יחד איתו להחליט מה מבשלת היום…
אז הוא המליץ על פילה עוף, יאללה, נלך על זה.
מה שיצא זה –
קוביות פילה עוף עם ברוקולי, שעועית ירוקה ופיטריות. מושששש
תקשיבו, זה מה זה קלי קלות.
וככה זה הולך –
טגנו בצל אדום אחד (פרוסות)
1 פלפל צ׳ילי
2 קוביות שום
ואז תוסיפו את קוביות פילה העוף. תנו לקוביות להחליף צבע ללבן.
בוצע? יופי, אז עכשיו תוסיפו 2 קוביות תיבולית של פטריות של קנור או שקית רוטב פטריות קטנה (שווה, תאמינו לי)
1 סלסלת שמפניון חתוך לרביעים
3-4 פרוסות פורטובלו
ברוקולי טרי (בלי לבשל מראש)
וחופן שעועית ירוקה.
לערבב.
מלח פלפל שחור וקצת מוסקט.
אני הוספתי 2 כפות קרם סויה, אבל אפשר קרם קוקוס או שמנת לבישול.
כוס מים רותחים.
להביא לרתיחה, לכסות את הסיר, 10 דק על אש קטנה ו…. סטו.
עם אורז (מלא/לבן/בר)
ארוחה נהדרת, מינימום עבודה.