קוביות בטטה אפויות

כתוספת לארוחה או סתם לנשנש. נפלא חם או קר.

בחורה עם מחשב נייד

זכרון ילדות:

אמא קונה בטטה גדולה,את חלקה התחתון מניחה בתוך צנצנת עם מיים. כעבור כמה ימים תפרחת יפה מתחילה לצמוח מהבטטה .התפרחת גדלה וצומחת,גבעולים דקים,עלים ירוקים וכל המטבח מתמלא ביופי הירוק הזה.

לא שכחתי את הזכרון הזה וגם במטבחי צומחת לה בטטה לתפארת. כל שנה קונה אחת גדולה,שמה בצנצנת עם מיים ונותנת לה לפרוח.

את הבטטה אני אוהבת כמובן גם לאכול והפעם קוביות בטטה אפויות בתנור עם רוטב סויה. כתוספת לארוחה או סתם כדי לנשנש.

למתכון הזה אני מעדיפה את הבטטות הקטנות יותר.

מצרכים:

3 בטטות קלופות וחתוכות לקוביות

2 כפות רוטב סויה

כפית שטוחה פפריקה אדומה.

2 כפות שמן

לשים בקערה את קוביות הבטטה.

להוסיף את כל שאר המצרכים ולערבב היטב כך שכל הקוביות מצופות.

לחמם תנור ל 180

על תבנית עם נייר אפיה לשים את הבטטות ולאפות 20-25 דק' עד שהן מוכנות.

שיהיה לכולנו סופשבוע של שלווה,טעמים,וחיוכים.