צ'יפס בטטה עם ציפוי קראנצ'י

גם צ'יפס,גם אפוי וגם מהיר הכנה. אין יותר טוב מזה

בחורה עם מחשב נייד

יש רגע כזה שבו מתחשק לי להכין משהו טעים (לא,לא עוגה דווקא) מהיר,בלי הרבה מצרכים,לא יקר ולא מסובך.

הרגע הזה תפס אותי לאחרונה ומבט אחד לעבר 5 בטטות הבהיר לי שתוך פחות משעה יהיה אצלי משהו טעים הן לנשנוש והן כתוספת לארוחה,לא מסובך ומכיל מעט מאוד מרכיבים.

רק אזהרונת קטנטונת לי אליכם – תכינו כמות גדולה. מאוד גדולה. אתם תודו לי בהמשך 🙂

מצרכים:

5 בטטות קלופות

3 כפות שמן זית

2 כפות רוטב צ'ילי מתוק

3 כפות פנקו, פירורי גריסיני או פירורי לחם

לחמם תנור ל 190 מעלות

לרפד תבנית בנייר אפיה

לחתוך את הבטטות לפלחים עבים. למשל כל בטטה לחצות לרוחב וכל חצי לחתוך ל3 פלחים לאורך

לשים בקערה ולהוסיף את כל שאר המצרכים.

לערבב היטב עד שכל הבטטות מצופות.

להניח בתבנית אפיה. לא להניח בשכבות אלא בשורות זה לצד זה

לאפות כ- 20 דקות. להפוך את הבטטות ולאפות עוד כ-10 דקות.

להוציא מהתנור להוסיף בצד קטשופ,סלט רענן ופשוט להתענג 🙂

ציפס1

הכנתם? אהבתם? מוזמנים להשאיר לייק או תגובה חביבה 🙂

ציפס2