למצרכים:
1 חבילת אטריות ביצים – מבושלים לפי הוראות הכנה ומסוננים
1 ביצה
4 כפות קמח תופח
1 כף אורגנו
מלח
200 גרם גבינה צהובה מגורדת
לרוטב:
6 עגבניות מרוסקות
1 קופסה קטנה של רסק עגבניות
1 כף גדושה רוטב פסטו
מלח (לפי הטעם)
חצי כפית סוכר
להכנה:
1. להניח בקערה את האטריות המבושלות, להוסיף את הקמח, הביצה, האורגנו והמלח ולערבב היטב.
2. לשטח ולדחוס בתבנית מלבנית.
3. לערבב את כל חומרי הרוטב, לטעום ולתקן אם יש צורך. לפזר על שכבת האיטריות.
4. לפזר מעל גבינה צהובה מגורדת.
5. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות למשך 40 דקות.
ב ת א ב ו ן