פשטי-פיצה

פיצה עם תחתית של אטריות ביצים – פשטידה או פיצה? תבחרו.

12439219_10206752002973498_1928151252095520554_n

למצרכים:

1 חבילת אטריות ביצים – מבושלים לפי הוראות הכנה ומסוננים

1 ביצה

4 כפות קמח תופח

1 כף אורגנו

מלח

200 גרם גבינה צהובה מגורדת

לרוטב:

6 עגבניות מרוסקות

1 קופסה קטנה של רסק עגבניות

1 כף גדושה רוטב פסטו

מלח (לפי הטעם)

חצי כפית סוכר

להכנה:

1. להניח בקערה את האטריות המבושלות, להוסיף את הקמח, הביצה, האורגנו והמלח ולערבב היטב.

1916774_10206751846689591_2802844503618783670_n

2. לשטח ולדחוס בתבנית מלבנית.

3. לערבב את כל חומרי הרוטב, לטעום ולתקן אם יש צורך. לפזר על שכבת האיטריות.

10345840_10206751846049575_1967595060216339532_n

4. לפזר מעל גבינה צהובה מגורדת.

12495007_10206751845809569_5064986055280348078_n

5. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות למשך 40 דקות.

12565500_10206751845729567_6728490101259297884_n

ב ת א ב ו ן