למצרכים:
300 גרם תרד טרי (אוהבת את הניוזילנדי השטוף)
1 קופסת גבינת ריקוטה
1 קוטג'
3 ביצים
150 גרם קשקבל מגורד
6 כפות קמח תופח
מלח (לפי הטעם)
לפיזור מעל:
פרוסות עגבניה מ-1 עגבניה גדולה (חשוב שיהיו דקות כדי שיהיו צלויות).
להכנה:
1. לערבב את כל הרכיבים היטב. לשים בתבנית משומנת קוטר 22.
2. מעל לסדר יפה פרוסות עגבנייה דקיקות
לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 45 דקות.
אהבתם את המתכון? עשו לייק ואם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!