את הפשטידות שלי אני אוהבת להמציא בעיקר ממה שיש בבית,בלי הכנות מיוחדות וכך גם נולדה הפשטידה הזו. נשארה פסטה מארוחת הצהריים,נשאר ברוקולי והכל יחד הפך לפשטידה טעימה,בריאה וקלת הכנה.
מצרכים:
חצי חבילת ספגטי או כל סוג פסטה שאוהבים מבושלת לפי ההוראות.
1 ברוקולי מפורק שבושל זמן קצר במיים.
4 ביצים
מלח פלפל
חצי כפית פפריקה אדומה מתוקה או כף קטשופ
רבע כפית כורכום
כחצי כוס פירורי לחם
לחמם תנור ל 180 מעלות
לשמן תבנית חד פעמית עגולה ולפזר עליה פירורי לחם
לערבב את כל החומרים יחד,לשפוך לתבנית,לפזר מעל מעט שומשום אם רוצים.
לאפות כחצי שעה עד 45 דקות.
להוציא מהתנור ולהניח לפשטידה להתקרר והנה לכם יופי של ארוחה.
אוהבים פשטידות הנה לכם עוד כמה:
השאירי תשובה