למצרכים:
סלסלת פטריות שמפניון פרוסות (לפרוס את הפטריות)
סלסלת פטריות פורטבלה פרוסות (לפרוס את הפטריות)
1 בצל גדול קצוץ
כף שום כתוש
צרור פטרוזיליה קצוצה
שמן זית
1 קופסת גבינת ריקוטה 300 ג'
2 ביצים
1 כוס פרמזן מגורדת
1 כוס קמח תופח
מלח
להכנה:
1. לחמם שמן זית, להוסיף בצל ולטגן עד שקיפות. להוסיף שום ולערבב. להוסיף את הפטריות ואת המלח ולערבב. להקפיץ יחד עד שהפטריות מצטמקות. לקרר מעט.
3. להעביר לתבנית משומנת ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 40 דק'.
בתיאבון 🙂