פשטידת פטריות-ריקוטה

פשטידת פטריות עם גבינת ריקוטה, עדינה, טעימה מאוד בעל ארומה וטעמים מופלאים של פטריות

 

14925455_10209105061278485_723096923539883751_n

למצרכים:
סלסלת פטריות שמפניון פרוסות (לפרוס את הפטריות)
סלסלת פטריות פורטבלה פרוסות (לפרוס את הפטריות)
1 בצל גדול קצוץ
כף שום כתוש
צרור פטרוזיליה קצוצה
שמן זית
1 קופסת גבינת ריקוטה 300 ג'
2 ביצים
1 כוס פרמזן מגורדת
1 כוס קמח תופח
מלח
להכנה:
1. לחמם שמן זית, להוסיף בצל ולטגן עד שקיפות. להוסיף שום ולערבב. להוסיף את הפטריות ואת המלח ולערבב. להקפיץ יחד עד שהפטריות מצטמקות. לקרר מעט.
14956366_10209104879553942_7179513825722599997_n
2. להוסיף את שאר המצרכים ולערבב.
14962598_10209104880233959_6620757330659848052_n
3. להעביר לתבנית משומנת ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 40 דק'.
בתיאבון 🙂