פשטידת פטריות עם אגוזים

פשטידה מפתיעה בשילוב של פטריות ואגוזי מלך. כל כך טעים שתחשבו איך לא חשבתם על השילוב הנפלא הזה קודם

DSC_0978למצרכים:

2 סלסלאות פטריות שמפניון שטופות ופרוסות

2 בצלים פרוסים לטבעות

4 שיני שום כתושות

4 כפות שמן זית

3 ביצים

1.5 כוסות קמח תופח

1 כוס גבינה צהובה מגורדת

1 שמנת מתוקה לבישול 9% שומן

1/2 כוס חלב

1 כוס אגוזי מלך

4 כפות פירורי לחם

1.5 כפיות מלח

להכנה:

1. במחבת גדולה לטגן בשמן זית את טבעות הבצל עד שקיפות. להוסיף את השום, לערבב. להוסיף את הפטריות ולטגן יחד תוך כדי ערבוב כ-5 דקות. לצנן.

2. לשים בקערה את הביצים, השמנת המתוקה, החלב, הקמח, הגבינה הצהובה והמלח ולערבב היטב (רצוי עם מטרפה). להוסיף את הפטריות ואת האגוזים לערבב יחד.

3. לשמן תבנית פיירקס, לפזר 2 כפות פירורי לחם ולשפוך מעל את הבלילה. מעל הבלילה לפזר עוד 2 כפות פירורי לחם.

4. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות 45 דקות. בתאבון.

DSC_0975

 

אהבתם את המתכון? תעשו לייק :) אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

 

לב