המצרכים:
שלוש קישואים גדולים
בצל אחד גדול
3 גזרים
3 תפוחי אדמה בינוניים
גמבה אדומה
3 ביצים
1 קוטג'
1 גבינה לבנה (250 גרם)
מעט גבינה צהובה מגורדת. אני משתמש בשתי פרוסות צהובה וקוצץ דק.
2 כפות פירורי לחם
2 כפות קמח מלא (אפשר גם לבן)
אגוז מוסקט מגורד
מלח/פלפל
שום גבישי לתיבול
את הירקות מגרדים בפומפיה או במעבד מזון, ושמים במסננת עם כפית מלח..לערבב הכל טוב בידיים ולתת לתערובת להגיר את הנוזלים. אחרי חצי שעה להעביר לקערה ולסחוט היטב.
לערבב את כל החומרים כולל התבלינים..ולחמם את התנור, כמעט וסיימנו.
לשמן תבנית פיירקס הייטב, ולפזר פירורי לחם למנוע הידבקות. לשטח את התערובת, להכניס לתנור ל 40 דקות בחום של 180 מעלות. בסיום להוציא לקירור ולהניח מגבת מעל.
בתאבון!