למצרכים:
חבילת עלי מנגולד שטופה (רק החלק הירוק) וחתוכה לרצועות
2 קישואים מגורדים על פומפייה (אין צורך לקלוף)
2 בצלים פרוסים לטבעות וחצויים
1 חבילת שמיר
1 חבילת פטרוזיליה
1 פלפל אדום
4 ביצים
1 כוס קמח תופח
1 כוס גבינה צהובה מגורדת
1/2 חבילה של שמנת לבישול (10%)
פלפל שחור, מלח – לפי הטעם
3 כפות שמן זית
להכנה:
1. להרתיח סיר עם מים ולשים ולחלוט בתוכם את המנגולד (לבשל במים 3 דקות) לסנן.
2. במחבת גדולה, לשים את השמן זית ולחמם אותו היטב. להוסיף את הבצל ולטגן עד שקיפות. להוסיף את הקישואים המגורדים ולערבב, להוסיף את המנגולד, את השמיר והפטרוליזיה ולערבב היטב.
3. להוסיף, מלח ופלפל ולכבות את להבת הגז. לקרר היטב.
4. לערבב בקערה את הביצים, השמנת והקמח. להוסיף את הגבינה הצהובה ולערבב (ממליצה לערבב עם מטרפה).
5. להוסיף פנימה את הירקות ולערבב.
6. להעביר לתבנית אפיה משומנת. לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 40 דקות
אהבתם את המתכון? תעשו לייק אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!