" תמזגי גם לי מרק. אבל, בלי ברוקלי "
זה משפט שנשמע בבית בתדירות גבוהה. חבל, כי הילדה דווקא אוהבת ברוקולי אבל ממש לא אוהבת את הגזעים של הברוקולי.
OK, מי שעוקב אחרי יודע שירקות קפואים נוטלים מקום נכבד במקפיא שלנו, הרי חסידת החיים הקלים במטבח אנוכי.
כשהודיעו לי מסנפרוסט ששולחים לי שני מוצרים חדשים – מיני כרובית ומיני ברוקולי לא חשבתי שהמיני ברוקלי זה המוצר שהה חסר לי !
הגיעו שתי השקיות.
מיני כרובית
מיני ברוקולי
במבט ראשון חשבתי שהינה עושים סיבוב עלינו הצרכנים ואוספים שאריות ומוכרים. אבל אז נזכרתי בקטנה שמאוד אוהבת ברוקולי ולא אוכלת אותו בגלל הגזעים המתלווים אליו.
בקיצור, המיני ברוקולי הוא המוצר החדש אצלנו במקפיא.
פשטדת ברוקולי נטולת גלוטן :
להפשיר במיקרו או חליטה קצרה לשקית מיני ברוקולי ולסנן טוב טוב את המיים לאחר ההפשרה
4 ביצים
שמנת חמוצה אחת
קוטג' אחד
150 גרם גבינה צהובה מגוררת
100 גרם פטה מגוררת על פומפיה גסה
מעט אגוז מוסקט
1/2 כפית פלפל שחור
3 שיני שום מגוררות על פומפיה דקה
בצל אחד גדול קצוץ.
אופן ההכנה :
עם כף שמן לטגן את הבצל הקצוץ עד שקפיות ולהעביר אותו לקערה
להוסיף לקערה את כל החומרים מלבד הברוקולי ולערבב היטב.
להוסיף את הברוקולי.לערב ולצקת לתבניתת אפיה
לאפות בחום של 180 מעלות כשעה או טיפה יותר