פשטידת בטטה וכל טוב ללא גלוטן

ניסוי ראשון עם מעבד המזון החדש שלי. חיתוך מהיר ואחיד.

בטטה2חומרים:

לבצק:

100 גר' חמאה

2 כפות מים קרים

כוס וחצי קמח "כרגיל"

 

מלית:

 

3 בטטות ארוכות -פרוסות דק דק

3 ענפים של זעתר – להשתמש רק בעלים.

1 שמנת לבישול 9%

שבבי בצל מטוגן

גבינת פטה מפוררת

גבינה צהובה, גאודה, פרמז'או.

מלח+ פלפל שחור גרוס גס

 

הכנה:

את הבצק להכין ולשטח בתבנית משומנת ולאפות 7 דק'.

את פרוסות הבטטה לסדר סביב סביב,

לפזר מעט פטה ובצל ומעט מהעלים ומעל לתבל במלח+ פלפל

בטטה1

 

וכך עוד שורה ועוד שורה.

את השמנת לפזר מעל השכבה האחרונה ולהכניס לתנור.

30-45 דק בחום של 180 מעלות.

תיהנו