פשטידת אטריות וגבינה עם צימוקי עגבניות מיובשות

פשטידת אטריות וגבינה קלת הכנה במיוחד.
משודרגת בטעם העדין של צימוקי עגבניות מיובשות.
מתאימה לארוחת ערב קלילה ולאירוח.

אחת הפשטידות האהובות עלי. פשטידת אטריות וגבינה שמכינים בקלי קלות. פשטידה משודרגת עם טעם מיוחד של צימוקי עגבניות מיובשות.

מסוג הפשטידות שכיף להגיש בארוחת ערב קלילה לצד סלט ירקות.

הפעם לא הספקתי לצלם את אופן ההכנה.

כנראה שהיינו רעבים מדי…

פשטידת איטריות וגבינה משודרגת

החומרים:

1 חבילת פסטה בצורת קונכיות גדולות

1 גביע גבינת קוטג' 5% שומן

1 גביע גבינה לבנה 5% שומן

50 גר' גבינה בולגרית 5% שומן

חצי מיכל שמנת מתוקה

3 ביצים

צימוקי עגבניות מיובשות מתובלות (אני קונה בחנות אוכל מובחרת, לפי משקל, לא בצנצנת)

פלפל שחור גרוס

מלח

גבינה צהובה, חתוכה, לפיזור מלמעלה.

ההכנה:

לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן על גבי האריזה.

לסנן מהנוזלים ולשפוך את הפסטה לקערה. להוסיף את הגבינות ולערבב היטב.

להוסיף גם את הביצים, השמנת מתוקה, המלח והתבלינים.

להוסיף פנימה את צימוקי העגבניות המיובשות.

לשמן תבנית בחמאה. לשפוך את עיסת הפשטידה לתבנית המשומנת. להחליק את פני הפשטידה בעזרת מרית ולפזר מעל גבינה צהובה חתוכה.

לאפות בחום 190 מעלות כ-40 דקות.

.