פשטידיות (יש מילה כזו ?) תירס עם גבינה בולגרית של פיראוס 5%

בחורה עם מחשב נייד

 

10458460_10153239037148738_1746753790371890197_n

WOW איזו כותרת ארוכה מצאתי !

שרדתם את הכותרת ?

נכנסתם לפוסט ?

אז הינה מתכון לפשטידות אישיות מתירס מלאות טעם ובריאות.

שתי קופסאות שימורים מסוננות או אריזה אחת של תירס קפוא

4 ביצים

בצל גדול

כוס ורבע קמח

שקית אבקת אפיה

50 גרם גבינה מעושנת מגוררת דק או גבינה צהובה 9% – תלוי בטעם, המעושנת משבחת

150 גרם גבינה בולגרית פיראוס 5% מגוררת או מפוררת

מלח

פלפל שחור

כורכום (שמה תמיד בכל מקום)

קמצוץ כאמון

אופן ההכנה –

במעבד מזון או מוט בלנדר לרסק את התירס ולהעביר לקערה. באותו הכלי (חוסכת במים וסבון כלים) לקצוץ את הבצל ולהוסיף לקערה.

לערבב.

עכשיו להוסיף את הביצים ושוב לערבב את הגבינות ושוב לערבב את היבשים ושוב לערבב.

לחמם תנור ל 180 למלא תבנית שקעים, לאפות כ 45 דקות או 60 תלוי בתנור.

* הבלילה מספיקה ל 18 פשטידיות.

10532568_10153001753438738_7960117016738559524_n

זהו. זו התורה כולה.

תאמינו לי שאם אני  הצלחתי גם אתם  תצליחו.  הצלחתם ? תהנו

10857938_10152985128338738_8378346847559884768_n

השנה לכבוד השבועות תנובה יצאו בסדרת פיראוס פחות מפונפנת ויותר פרקטית לעבודה במטבח. הגבינות ארוזות באריזה "רגילה" הנוחה לפתיחה בזמן הבישול והאפיה והיישר לפח. בסדרה ניתן למצוא בולגרית פיראוס 24% ו 9% וצפתית 5%

עד כאן.

שבועות טעים לכולם וספרו איך יצא