פרנג'ליקו החדשה והכשרה בפתח תקווה כדאי לכם .

פרני
"פרנגליקו" פתחה סניף חדש בקניון גנים בפתח תקוה ואמתכם הוזמנה לטעום את התפריט החדש עליו אחראי שף הרשת -יובל חרותי המקסים שדאג לכיבוד ולמנות החדשות שהוגשו .
סניפה הראשון של ה"פרנג'ליקו" הוקם בחיפה בשנת – 2000 ומאז התרחבה ל-15 סניפים בהם 3 סניפים חדשים במרכז משהו שנותן ערך מוסף לקהל שלא נאלץ לנסוע צפונה להנות ממטעמי הרשת .
בעיקרון האוכל אסיאתי צבעוני וטעים טעים.
ומאחר ואני דוגלת במראה עניים צילמתי עבורכם את היופי,הטעם ואיכותן של המנות .
על השולחן הונחו קעריות חמוצים יפניים ואיתם הגיעו גיוזה משגעת משני סוגים .
התמונה של ‏לאה זוהר‏.
אחד עשוי בטטה ובטעם של עוד והשני עשוי עם אווז ומושחם שזה משהו שאינו בכל מסעדה אסיאתית שתי מנות נפלאות ומומלצות .
התמונה של ‏לאה זוהר‏.
התמונה של ‏לאה זוהר‏.
מנה נוספת של שיפודי סלמון גררה אנחות הנאה .הסלמון טרי טרי עשוי כראוי ועסיסי נעלם כלא היה .
התמונה של ‏לאה זוהר‏.
התמונה של ‏לאה זוהר‏.
התמונה של ‏לאה זוהר‏.
מנת ירקות בטמפורה מופלאה הגיעה רותחת לשולחן .הירקות הטריים צופו בטמפורה דקה ופציחה וכיף לנגוס בהם טבולים ברוטב המצורף.
מפתיע היה האגס הכבוש במרכז המנה שהוסיף טעם מיוחד .
התמונה של ‏לאה זוהר‏.
מנת  נודלס טובה וחריפה עם קארי  ומנת אטריות אודון עם אווז מעושן עוף ובקר  .
התמונה של ‏לאה זוהר‏.
התמונה של ‏לאה זוהר‏.
מנת טונה צרובה מופלאה וטריה טריה
התמונה של ‏לאה זוהר‏.
מנות סושי מעולות מטוגנות או ניגירי  וגם סנדוויץ עילאי מטוגן .
התמונה של ‏לאה זוהר‏.
התמונה של ‏לאה זוהר‏.
התמונה של ‏לאה זוהר‏.
התמונה של ‏לאה זוהר‏.
 ממנות האורז להלן מנת  פאד קפאו -בשר בקר חריף עם אורז מופלא מתובל בקינמון וביצת עין שסחטה קריאות התפעלות מיופיה .
התמונה של ‏לאה זוהר‏.
התמונה של ‏לאה זוהר‏.
מנה נוספת של אווז ואורז עם צ'יפס סלק וטעם גנעדן .
התמונה של ‏לאה זוהר‏.
לצמחונים הוגשו מנות יחודיות ללא דגים או בשר ובטעם מעולה .טעמתי מהן ובאמת גם לי קרניבור רציני הן נעמו והייתי מזמינה כלקוחה מנות אלו .
באחת היתה מנת טמגו – חביתה בינית טעימה וצ'יפס גפרורי סלק פריכים וטעימים .
התמונה של ‏לאה זוהר‏.
התמונה של ‏לאה זוהר‏.
לקינוח הוגשו מנות פרווה שאחת מהן אהבתי מאוד והכילה חמאת בוטנים .
קינוח נוסף הכין עוגיות אוריאו והשלישי סוג של עוגת פתי בר עם קרם ושוקולד .ויודעם מה? לא מנחשים שהם פרווה .
התמונה של ‏לאה זוהר‏.
התמונה של ‏לאה זוהר‏.
התמונה של ‏לאה זוהר‏.
השף יובל חרותי מספר על שימוש בחומרי גלם  שאינם מאפיינים רשתות מזון מהיר, דבר אשר מעניק למנות טריות וטעמים השמורים למסעדות שף אסייתיות איכותיות.
התמונה של ‏לאה זוהר‏.
ברשת מקפידים כל העת על התחדשות וריענון התפריט והתאמתו לחיך הישראלית. לצד זאת השף מעדכן מפעם לפעם במנות ספיישל מתחלפות אשר מוגשות בכל הסניפים .
את הרשת מנהל שגיא כהן עדות, ומוחזקת בבעלות אנשי העסקים אסף גרינברג ומושיקו טיילר שאירח אותנו סיפר כי בשאר הסניפים יושבים על בר לסושי ומנות קלות ובסניף הזה יש מעבר לסושי מנות אוכל שוות .
קארי ,מנות בשר טובות ומנות דגים טעימות להפליא כולל שיפודי סלמון .
המחירים נוחים מאוד ביחס לחומרי הגלם והמנות האיכותיות והאסתטיות .
השף יובל חרותי גם נידב לנו מתכון של מנה טעימה טעימה .

המנה פיקנטית-

באדיבות: יובל חרותי שף ראשי ברשתות סושיה ופרנג'ליקו

תצלום המנה באדיבות המסעדה.

 פרני אטריות

רכיבים:

  • 50 גרם – בצל לבן חתוך לרצועות דקות
  • 30 גרם – בצל ירוק חתוך למקלות באורך 2 ס"מ
  • 50 גרם – כרוב לבן חתוך לרצועות דקות
  • 20 גרם – נבטים סיניים
  • 40 גרם – פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
  • 120 גרם – בקר /עוף/ טופו
  • שמן צ'ילי – לפי הטעם, ניתן להשתמש גם בצ'ילי חריף או פלפל ירוק חריף
  • 100 מ"ל- רוטב  סצ'ואן
  • 20 גרם רוטב צ'ילי מתוק
  • 220 גר' – נודלס מבושל או 1 אריזה של נודלס מוכן

הכנה:

מחממים 15 גר' שמן בווק, מוסיפים את הבצל ומקפיצים עד שהוא מזהיב, מוסיפים את הבקר.עוף/טופו ואת יתר הירקות מלבד הבצל הירוק והנבטים וממשיכים להקפיץ עד שהם מוכנים.

מוסיפים, רוטב סצ'ואן, צ'ילי מתוק, שמן צ'ילי, בצל ירוק ואת הנודלס וממשיכים להקפיץ עד שהמנה מוכנה וספוגה ברוטב.

מעבירים לצלחת הגשה ומקשטים עם נבטים טריים מעל

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.