פריטטה עם ירקות

חביתה עם ניחוח ספרדי, מבושלת ואפויה בליווי ירקות וגבינות – ארוחה מלאה במחבת!

בחורה עם מחשב נייד

הערב, אמרתי ליוסי, נאכל אוכל רגיל לארוחת ערב כמו כל משפחה נורמלית, נמאס לי לבשל כל ערב, נאכל חביתה, קוטג' סלט ולחם. אבל כשחזרתי מהקניות וסידרתי את הירקות במקרר לא יכולתי לעמוד בפיתוי והחלטתי לעשות חביתה מפוארת.

פריטטה עם ירקות

1/2 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות

1/2 זוקיני פרוס לפרוסות דקות

2 פטריות שמפניון בינוניות בגודלן חתוכות לקוביות

1 עגבניה מקולפת ללא גרעינים והמיץ חתוכה לקוביות

2 כפות שמן זית + 1 כף שמן קנולה

מלח

מעט גבינה צהובה מגורדת לזרייה מעל

מעט גבינה מלוחה חתוכה לקוביות (לא חשוב איזה סוג)

4 ביצים

להכנה:

במחבת חסינה לחום (יכולה להיכנס לתנור) לבזוק שמן זית עד שיתחמם. לטגן את הזוקיני משני צידיו עד שיזהיב קלות. להוציא לצלחת . באותה מחבת להוסיף את שאר הירקות ולטגן כ- 2 דקות תוך כדי ערבוב. לקשקש את הביצים בצלחת לשים מלח ולשים על הירקות במחבת. לטגן דקה-שתיים (עד שהחלק התחתון משחים מעט – שלט יישרף) לשים מעל את פרוסות הזוקיני, לבזוק גבינה צהובה ואת קוביות הגבינה המלוחה.

להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 5 דקות.

טעים טעים טעים!

אהבתם את המתכון? אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!