פרגיות ממולאות בבשר, אורז וצנוברים

מנה כל כך פשוטה לעשייה שרק נראית מורכבת. שלב אחר שלב, איך להכין פרגית ממולאת בזמן קצר ובפשטות, מה שכמובן לא יסגיר את הטעם המושלם!

11334232_10205536571428469_3981164522801812681_o

קבלו מתכון נפלא לפרגיות ממולאות עם בשר, אורז וצנוברים:
למצרכים:
6 פרגיות פתוחות (כמו שניצל)
300 גרם בשר טחון
2 כוסות אורז מבושל
4 כפות צנוברים
2 כפיות ראס אל חנות
מלח, פלפל שחור גרוס
שמן זית
פפריקה
*** חובה להצטייד בנייר כסף
להכנה:
לחמם שמן זית במחבת. להוסיף את הבשר ולטגן עד שישנה את צבעו. להוסיף את האורז לטגן יחד ואת הצנוברים גם. לתבל עם ראס אל חנות (או בהרט), מלח, פלפל שחור גרוס.
על משטח עבודה לפרוס נייר כסף. להניח עליו את פרגית, למלא אותה, לגלגל ולסגור בהידוק את נייר הכסף סביב הרולדה ממש כמו סוכריה. לעשות כך גם עם שאר הפרגיות.
10353091_10205536571828479_4027223521326037191_n11254138_10205536571788478_7762683122254668102_n

להרתיח מים בסיר. להכניס פנימה את הסוכריות כסף (הפרגיות) לבישול של 10 דקות. להוציא מהמים ולקרר.
11036075_10205536571868480_4153482513775713396_n11665386_10205536571908481_4163234267820219472_nלפתוח את הנייר הכסף, להעביר את הפרגיות לתבנית. לבזוק מעל שמן זית (בנדיבות), לפזר פפריקה, מלח, פלפל שחור גרוס ולהכניס לצלייה בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 40 דקות.
10557723_10205536571388468_6476496601264585700_oכ"כ פשוט – כ"כ טעים!!!!

אהבתם את המתכון? עשו לייק :) ואם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!