חטיפי בריאות הם החטיף המועדף של הבנות שלי.
הן אוכלות בריא, מנהלות אורח חיים בריא, מקפידות לבדוק את רכיבי התזונה בכל מאכל או חטיף או נישנוש או בכלל ובכל פעם בו יוצא לשוק חטיף בריאות חדש חייבות לנסות אותו ועד כמה הוא בריא כהגדרתו.
כל הנ"ל נגזר גם מזה שהגדולה סטודנטית לנאטורופתיה וככזו לצאת איתה לקניות זה א ס ו ן. בעצם הגזמתי טיפונת- לא אסון גדול כל כך. אבל בהחלט מעייף מוצר שרכיביו מחשידים לא נכנס לעגלת הקניות.
אוף.
בקיצור – ממש ההיפך ממני.
את חטיפי הבריאות של BARBARY קיבלתי. תכלס בשוק רווי חטיפי בריאות כבר לא חשבתי שיש משהו שיכול לחדש לי. אבל לבנות שלי זה בהחלט חידש.
אז מה חדש בגיזרת החטיף החדש BARBARY ?
- טבעוני.
- נטול גלוטן.
- מכיל מעל 70% אגוזים ופירות.
בסדרה החדשה יצאו ארבעה טעמים –
- חטיף תמרים עם אגוזי מלך ושומשום מלא.
- חטיף שזיפים עם אוכמניות וקוקוס.
- חטיף קשיו אגוזי מלך חמוציות וסילן.
- חטיף אגוזי מלך שקדים צימוקים ודבש.
הנסייניות הבריאות שלי העדיפו את חטיף התמרים.
הנטורופטית, דר" הילה גבע, המייעצת לחברת " טבעית – מוצר מן הטבע ", מציינת כי החטיפים מתאימים החל מגיל . מכילים סוכרים איכותיים התורמים לאיזון רמת הסוכר בדם ולתחושת השובע, עשירים בחלבון ויטמינים ומינרלים, חלבונים החיוניים לבניית הגוף וסיבים תזונתיים.
החטיף כשר פרווה למהדרין – בד"צ בית יוסף, בהשגחת הרבנות אשקלון.
ניתן למצוא בכל רשתות השיווק. מחיר מומלץ לצרכן 19.90