פסטו דלעת

פסטו כתום, עדין מאוד בטעמו, מיוחד ובעיקר טעים עם פסטות, צנימים וכריכים. איטליה זה כאן!

12310638_10206467797588541_7863692618890879588_n

למצרכים:

300 גרם דלעת חתוכה לקוביות קטנות

3 שיני שום

2 כפות עלי נענע

4 כפות פרמזן מגורד

50 גרם אגוזי מלך

6 כפות שמן זית

מלח

1/2 כוס מים רותחים

להכנה:

1. לחמם מחבת עם 6 כפות שמן זית. להוסיף את קוביות הדלעת ולטגן תוך כדי ערבוב עד לריכוך כמעט מלא. לערבב כל העת תוך כדי הטיגון, אם יש צורך, להוסיף מעט מים תוך כדי. כל פעם מעט. לקרר.


12325115_10206473567332781_1692346852_n

2. לקערת מעבד מזון להוסיף את האגוזים, השום, הפרמזן, הנענע והמלח (בערך כפית) ולמעוך עד לקבלת משחה. אם רוצים שהפסטו יהיה דליל יותר, יש לבזוק תוך כדי העיבוד שמן זית.

לשמור בקירור עד לשימוש.

12319345_10206473567292780_1011724792_n

בתאבון 🙂