400 גרם ברוקולי מבושל ומסונן (מעט יותר מאל דנטה לא להרוג אותו לגמרי 🙂 )
6 שיני שום
30 גרם אגוזי מלך
30 גרם צנוברים
50 גרם גבינת פרמזן מגורדת
1 כפית מלח
מיץ מ-1 לימון
כחצי כוס שמן זית
להכנה:
לשים את כל המצרכים (למעט השמן זית) במעבד מזון ולהפעיל אותו על מהירות בינונית. להוסיף את שמן הזית תוך כדי פעולתו בקילוח דק עד שמקבלים רוטב במרקם משחתי וחלק.
על מנת לדלל את הרוטב אם רוצים לשדך אותו לפסטה, ניתן להוסיף מספר כמות ממי הפסטה המבושלת. נהדר עם פסטה, כממרח על טוסט או כמילוי לקיש.
*** הצעת הגשה: אני בישלתי פסטת קונכיות גדולות ומליאתי אותן בפסטו, עם מעט פרמזן מעל – מושלם!
אהבתם את המתכון? תעשו לייק אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!