למצרכים:
חצי חבילה של פסטה מבושלת לפי הוראות יצרן
3 פילטים של אנשובי
שמן זית
4 שיני שום כתושות
2 עגבניות גדולות מקולפות חתוכות לקוביות
6 זיתי קלמטה מגולענים
גבינת פרמזן מגורדת
צ'ילי יבש
עלי בזיליקום
לסיפור ולמתכון המצולם:
בא לכם לטעום את הפסטה שאני הכי אוהבת? פסטה פוטנסקה, יש לה סיפור ויש לה טעם מושלללם.
רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי מעניינות שלנו ישירות למייל?
האתר שלנו משתמש בעוגיות כדי לשפר את החוויה שלך. למידע נוסף על: cookie policy
רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי
מעניינות שלנו ישירות למייל?