פסטה עם עגבניות מיובשות

פסטה, שלושה מרכיבים נוספים לרוטב, 2 דקות עבודה ואתם באיטליה!

11218858_10206344310181433_4279358531456331382_n

למצרכים:

1/2 חבילת פסטה מבושלת לפי הוראות יצרן ומסוננת (לשמור חצי כוס מים בהם בושלה הפסטה)

1 צנצנת עגבניות מיובשות בשמן – 340 גרם (לפני סינון)

3 שיני שום

חצי צרור עלי בזיליקום

להכנה:

1. לשים במעבד מזון את השום, העגבניות, השמן (של העגבניות) והבזיליקום ולטחון למחית כמה שיותר אחידה וחלקה.

12112077_10206344309861425_6558962921757310598_n

2. להעביר לסיר בישול. להוסיף 1/2 כוס מי פסטה ולערבב. להוסיף את הפסטה לערבב יחד עד שהרוטב יעטוף את כל הפסטה.

לפזר מעל פרמזן (לא חובה) ו……להתענג על כל ביס.

בתאבון