פסטה עם ירקות

אז……. שמתי קצת מזה וקצת מזה, הרבה מזה וקצת מזה ויצאה לי חגיגה צבעונית מעוררת, כשכל השוק נכנס לצלחת עשירה, טעימה, צבעונית ומלאת בריאות

14079916_10208418558036333_450352182534476840_n (1)

למצרכים:

1/2 שקית פסטה מבושלת לפי הוראות יצרן

1/2 כוס אפונת גינה (סנפרוסט)

1/2 כוס תירס (סנפרוסט)

3/4 כוס ברוקולי קטנטנים (סנפרוסט)

1 בצל קצוץ

1 פלפל אדום חתוך לקוביות

1 פלפל ירוק חתוך לקוביות

1 בטטה חתוכה לקוביות קטנות

3 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות (כולל המיץ שיצא בעת החיתוך)

צרור כוסברה קצוץ

שמן זית

מלח ים אטלנטי

להכנה:

1. לחמם שמן זית במחבת גדולה. להוסיף בצל ולטגן עד שקיפות. להוסיף את קוביות הבטטה ולהקפיץ יחד 2-3 דקות. להוסיף אץ הפלפלים ולטגן יחד עוד 2 דקות.

2. להוסיף את קוביות העגבניות כולל המיץ שיצא מהם בעת החיתוך. לטגן הכל יחד עד שהירקות מעט יתרככו. הם לא צריכים להיות רכים מדי, אלא בדרגת אל דנטה.

3. להוסיף את התירס, הברוקולי והאפונה ולערבב בעדינות. להוסיף את המלח ולבסוף את הפסטה.

4. לערבב יחד עוד כדקה תוך כדי ערבוב מתמיד.

5. לבסוף, לפזר את הכוסברה הקצוצה, לערבב ולהוריד מהגז.

6. להעביר לצלחת הגשה ו…… ב ת א ב ו ן !!!