פסטה מייקר של פיליפס-מהפכה בהכנת פסטה טרייה בבית

מהיום אין צורך יותר לערבב, ללוש ולרדד, הפסטה מייקר יעשה את כל העבודה במהלך של מספר דקות, כל הנדרש הוא להכניס את חומרי הגלם הרצויים למכונה ללחוץ על התכנית המתאימה ולהמתין מספר דקות לפסטה

בשורה גדולה לאוהבי הפסטה הטרייה!!!
מעכשיו תוכלו להכין פסטה טרייה בקלי קלות, בלי ללכלך את המטבח והבגדים.
חברת פיליפס השיקה את פסטה מייקר – מכונה חשמלית חדשנית להכנת פסטה טרייה ובריאה בבית, בעשר דקות וללא מאמץ.

1604050251_u1_
פסטה מייקר של חברת פיליפס צילום: יח"צ

בקצב החיים המהיר שבחיי היום יום שלנו, הזמן הוא יקר, ולא תמיד נוכל להכין פסטה טרייה בבית.
פיליפ פסטה מייקר, הינו מענה מושלם להכנת פסטה ביתית, בריאה וטרייה כמעט ללא מגע יד אדם.
פיליפס הופכת את חווית הכנת הפסטה הטרייה בבית לנוחה, קלה ומהירה יותר עם המכשיר החדש, פיליפס פסטה מייקר (HR2355).
15080705f3_rft
מכונה חשמלית של חברת פיליפס – פסטה מייקר צילום: יח"צ

 
מהיום אין צורך יותר לערבב, ללוש ולרדד, הפסטה מייקר של פיליפס יעשה את כל העבודה במהלך של מספר דקות, כל הנדרש הוא להכניס את חומרי הגלם הרצויים למכונה ללחוץ על התכנית המתאימה ולהמתין מספר דקות לפסטה.
למידע נוסף ומתכונים – www.philipscl.co.il/pasta-maker/
 
14918906_1252020231516231_4984637666575095137_o
מכניסים למכונה החשמלית את חומרי הגלם ומפעילים בתוכנית המתאימה. המכונה מערבבת, לשה ומרדדת את הבצק. לאחר מספר דקות מתקבלת פסטה מוכנה שצריך רק לחתוך בעזרת החותכן ולזרוק ישר למים הרותחים…
צילום: נדיה היבא

 
לדברי יעל סונסינו, מנהלת שיווק בפיליפס ישראל:
"טרנד הבריאות מושך אליו רבים אשר מעדיפים לבשל בבית בשביל ההנאה בכדי לאכול מזון בריא , טעים ומזין בו יש לנו שליטה על טיב וכמות המרכיבים. מאידך אבות ואמהות צעירים, בהיותם עסוקים בשגרת היום יום המלחיצה, לא תמיד מוצאים את הזמן להכין לילדיהם ארוחה על טהרת המזון הטרי והבריא.
בנוסף לכך מסקר שערכנו עולה כי 28% מהישראלים אוכלים פסטה פעמיים עד שלוש פעמים בשבוע. לאור תובנות אלו בחרנו להשיק בישראל את הפיליפס פסטה מייקר, מכשיר חדשני המאפשר להכין בדקות ספורות פסטה ביתית, טרייה ומגוונת מחומרים איכותיים".
14917146_1252033834848204_1190596191972754758_o
צילום: נדיה היבא

 
הפסטה מייקר הינה בלעדית וראשונה מסוגה, היא מייצרת פסטה בתהליך מהיר, נקי וקל. כל שצריך הוא להכניס למכשיר קמח, מים וביצה ותוך דק ספורות מתקבלת פסטה טרייה, ללא צורך בתהליכים נוספים מלבד בישול.
המכונה מאפשרת יצור ארבעה סוגים שונים של פסטה: ספגטי, פנה , פטוצ'יני ודפי לזניה. ניתן לגוון את סוגי הפסטה, סוגי הקמחים, ואת הטעמים והצבעים על-ידי הוספת צבע מהתרד והסלק.
14991177_1252020301516224_8160164548111341184_o
… לאחר מספר דקות מתקבלת פסטה שצריך רק לחתוך לאורך הרצוי, בעזרת החותכן שמגיע עם המכונה ולזרוק ישר לסיר מים רותחים.
צילום: נדיה היבא

 
בעזרת דסקיות הניתנות להחלפה בקלות אפשר לבחור את הצורה האהובה. כאשר הבצק מוכן והפסטה מתחילה לצאת יש לחתוך אותה עם החותכן המצורף באורך הרצוי.
ניתן לבחור בין 2 תוכניות:
300 גרם פסטה עבור כמות קטנה ו-600 גרם עבור מספר רב יותר של סועדים.
לדברי ד"ר אילנה דריאל, דיאטנית קלינית PhD RD, מומחית לרגישות למזון:
"שימוש במכונת פסטה תואם את המגמה העכשווית של צריכת מזון בסיסי, טבעי ובלתי מעובד. כזה שאינו מכיל חומרים מייצבים, משמרים, מונעי חמצון, מדגישי טעם , מתחלבים, חומרי טעם וצבע וכדומה." בכדי להכין את הפסטה צריך שלושה רכיבים בלבד: קמח, ביצה ומים. כמו כן ניתן לייצר מתכונים טבעוניים (ללא ביצים) ןמקמחים שונים וכן מתכונים ללא גלוטן.
ניתן להשתמש בקלות  במכשיר וגם בשלב הניקיון שכן החלקים מתפרקים וניתן להכניסם לשטיפה במדיח.
במכשיר ישנו מקום מובנה לאחסון נוח של הדיסקיות.
14939429_1252034138181507_2279929843327772686_o
צילום: נדיה היבא

14991279_1252056308179290_5328354644716720276_o
צילום: נדיה היבא

מחיר מכונת הפסטה מייקר: 1990 ש"ח
ניתן להשיג ברשתות החשמל ובחנויות המובחרות
לאתר המוצרים של חברת פיליפס http://www.philipscl.co.il/
ערכה וצילמה: נדיה היבא
בכתבה גם צילומים באישור שימוש היח"צ