פלאפל של גבינות ותרד

ערב יום חמישי : אבא שלי מגיע לביקור ועל הדרך בודק איזה דליקטסים חדשים מצטננים להם במקרר .נו ליאת, מה את הולכת לעשות הסופ"ש? בעיקר לנוח, לסדר ולנקות עניתי לו. טוב, הוא ענה לי ותנקי את המקרר , יש שם דברים שאת צריכה לזרוק. 

בוקר יום שישי: שיחת טלפון.  היי אבא, נו מה את עושה? הוא שאל אותי, קניתי כמה דברים ואני הולכת לסדר את הבית עניתי לו, ליאת אל תשכחי לנקות את המקרר!!!! יש שם דברים שאת צריכה לזרוק, מה זה צריך להיות???!!!! טוב אבא…. עניתי לו. ערב יום שישי: שיחת הטלפון השגרתית, היי אבא – נו מה עשית היום הוא שאל אותי??? סידרתי קצת, נחתי ועכשיו אני אוכלת – ניקית את המקרר ???? לא אבא, עוד לא ניקיתי את המקרר…נו באמת ליאת!!! תנקי כבר את המקרר יש שם דברים שאת צריכה לזרוק!!!! מחר אבא…..

בוקר שבת: היי אבא, איפה אתה??? אני בת"א שותה קפה תגידי ניקית את המקרר???????? לא, אבא מאוחר יותר. טוב, בערב אני אקפוץ אליך!!! מהלחץ שהוא ישאל אותי שוב ניקיתי את המקרר!!!! מצאתי שם גבינה לבנה שעם הזמן הפכה לגבינה כחולה, צנון שהתייבש,  חלב טרי שהפך לקוטג', מלפפון שהחמיץ ועגבניה שהפכה לקונפי עם הזמן.
הוא הגיע בערב ולא היה גאה יותר ממנו – עברתי את המסדר וכבר פיניתי את המקרר למבול הגבינות מתנובה שירד עלי לקראת חג השבועות הקרב ובא.
13394212_10154124167666280_335116275051742504_n
פלאפל תרד וגבינות:
החומרים:
500 גרם תרד קצןץ / 6 יחידות מדליוני תרד קפוא.
20 גרם חמאה.
1 כוס מוצרלה מגורדת .
1 כוס פתיתי פרמזן
1 כוס בולגרית מפוררת
חצי כוס קמח
2 ביצים
מלח + פלפל שחור גרוס
לאמיצים: חצי כפית צילי טרי קצוץ
פירורי לחם לציפוי
שמן לטיגון.
אופן ההכנה:
ממיסים את החמאה במחבת ומאדים קלות את התרד, מעבירים לקערה ומוסיפים את הגבינות, הקמח, הביצים ומתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את הצ'ילי ומערבבים היטב. יוצרים קציצות בגודל כדור פינג פונג ומצפים בפירורי הלחם. מטגנים בשמן חם (לא רותח) עד להזהבה.
בתאבון 🙂
**המוצרים התקבלו להתנסות **
13418739_10154124167991280_6271855138569879722_n