הרעיון הומצא כאשתי ואני ישבנו בסלון נואשים אחרי העלת רעיונות כיצד לגרום למאכלי רחוב שאנחנו כל כך אוהבים למאכלים בריאים. לאחר לילה מלא מחשבות ורעיונות שהוצפו על ידינו, הועלת בראשנו המחשבה הגאונית של פלאפל ללא טיגון, שמן, אשר נעשית על ידי לחצת prees של עיסת הפלאפל בצורתו האהובה והמוכרת של וופל בלגי המיתולוגי.
לאחר ניסיונות רבים להמצאת העיסה המושלמת לוופל בלגי, הגענו למתכון המושלם אשר מורכב ממצרכים טבעיים בלבד. הבלילה עשויה מבלילת פלאפל ירוק המלא בפטרוזיליה. בנוסף, בלילה זו הינה דלת נתרן אשר הופכת את המנה לבריאה לעומת אחותה פלאפלפיתה. למעשה, אין שמן בתערובת כלל ואף לא במנה עצמה. וכך מנת פלאפל אשר בממוצע שוות ערך ל15 כדורי פלאפל בריאה וטעימה כפליים ממנת פלאפל רגילה. בזכות הבלילה הפלאפל יוצא קריספי מבחוץ ורך מבפנים.
לאחר הוצאת הפלאפל הבלגי שלנו בעודו חםםם, ישנם מרכיבים ותוספות רבות אשר ניתן להוסיף למנה אשר מוכרים לנו מדוכני הפלאפל השכונתיים. אך בשונה מהם, רוב המרכיבים מיוצרים על ידנו- אשתי ואני. דוגמאות לתוספות שוות: טחינה, חמוצים, סלט כרוב, סלט קצוץ, בצל מטובל. חשוב לנו להעביר את המסר החשוב שהמטרה של המקום הינה על טהרת הבריאות וטבעונות.
פעם הראשונה שנתנו לחברינו לטעום את המנה המנצחת שלנו, הם ישר דחפו אותנו לפתיחת פלאפליה. ועכשיו לאחר חצי שנה, פתחנו את הסניף הראשון ולא אחרון בראשון. מרגע פתיחתו של העסק ישנם תורים של אושר, מבוקר ועד לילה. המחירים נוחים לכל כיס ושווים. מנה של פלאפל בלגי תעלה לכם 30 שקלים. אם תרצו מנה מוקטנת, ניתן לרכוש אותה גם בפיתה בעלות 20 שקלים.
המנה שלנו משביעה בהרבה מפלאפל רגיל. וגם כוללת הרבה יותר פלאפל. הוופל עצמו בשרני ועבה, ומציע טעמים טבעיים של החומוס עם עשבי תיבול, כי בעצם הפלאפל לא עובר שום טיגון. המנה שלנו מרגישה מנצחת בכל המובנים. מקווים לראותכם ולהנות כפי שאחרים נהנו והתרשמו. נפגש.
קישור לדף הפייסבוק https://www.facebook.com/%D7%A4%D7%9C%D7%90%D7%A4%D7%9C -%D7%91%D7%9C%D7%92%D7%99-2012506422160995/