למצרכים:
300 גרם דלעת מגורדת גס בפומפייה
1 בצל גדול חתוך קטן
3 עגבניות בינוניות חתוכות לריבועים
5 תפוחי אדמה מקולפים וחתוכים לקוביות
2 גזרים חתוכים לעיגולים
500 גרם פילה עוף (פילה הוא החלק האמצעי בין חזה העוף, מאוד עסיסי ורך)
פפריקה מתוקה
מלח
מקל קינמון
1 כף אבקת מרק עוף
1-1.5 ספל מים רותחים
להכנה:
לטגן את הבצל עד שקיפות. להוסיף את פילה העוף ולטגן את שניהם יחד עד שהפילה משנה צבעו ללבן. להוסיף את העגבניות והדלעת לערבב ולטגן עוד כ-3 דקות תוך כדי ערבוב מפעם לפעם.
להוסיף 2 כפות פפריקה מתוקה, 1 כפית מלח (בערך), 1 מקל קינמון (לא לחתוך אותו להשאיר אותו שלם, בהמשך נוציא אותו זה רק לטעם) 1 כף אבקת מרק ומים. לבשל כשלושת רבעי שעה או עד שהירקות התרככו. הרוטב סמיך בגלל הדלעת, התבשיל עשיר בטעמים נפלאים שמגיעים מהקינמון, המתיקות של הדלעת וחמיצות העגבניות. נפלא!
הולך יופי עם אורז לבן, פתיתים או קוסקוס.