פיטוצ'יני בולונז בטעם אסיאתי מעולה

 
אוהבת ספגטי בכל הצורות וכל הסוגים, הפעם הכנתי עם פטוצ'יני של שופרסל.

פיטוציני2 

בישול מהיר של פטוצ'יני –פסטת ביצים מחיטת דורום מצוננת, תבלון בהשראת ג'ימי אוליבר .ערבוב, הוספת תבלון והתוצאה נהדרת.

המנה קלילה להכנה טעימה ומשביעה ,

 

חומרים:

1 חבילת פטוצ'יני

זנגוויל טרי ("גפרורים" בגובה 5 ס"מ)

1 כף סויה

1 כף רוטב דגים

1/2 ק"ג בשר טחון טרי

1 כף שמן שומשום

מלח ופלפל שחור

מעט טבסקו

1 קופסה עגבניות מרוסקות

1/4 כפית סוכר

מיץ מ 1/2 לימון

חופן עלי טימין טריים

6 שיני שום כתוש

 

הכנה:

 

ל"טגן" את גפרורי הזנגוויל,

פיטוציני1

להוסיף את הבשר ולטגן קלות

להוסיף את כל התבלונים כולל העגבניות המרוסקות ,לטעום שלא חסר דבר ולבשל 1/4 שעה.

במקביל לבשל את הפטוצ'יני 8 דק' (למרות שרשום 4 דק')

לסנן ולהניח על הבשר הטחון  ולערבב.

פיטוציני3

תיהנו