בישול מהיר של פטוצ'יני –פסטת ביצים מחיטת דורום מצוננת, תבלון בהשראת ג'ימי אוליבר .ערבוב, הוספת תבלון והתוצאה נהדרת.
המנה קלילה להכנה טעימה ומשביעה ,
חומרים:
1 חבילת פטוצ'יני
זנגוויל טרי ("גפרורים" בגובה 5 ס"מ)
1 כף סויה
1 כף רוטב דגים
1/2 ק"ג בשר טחון טרי
1 כף שמן שומשום
מלח ופלפל שחור
מעט טבסקו
1 קופסה עגבניות מרוסקות
1/4 כפית סוכר
מיץ מ 1/2 לימון
חופן עלי טימין טריים
6 שיני שום כתוש
הכנה:
ל"טגן" את גפרורי הזנגוויל,
להוסיף את הבשר ולטגן קלות
להוסיף את כל התבלונים כולל העגבניות המרוסקות ,לטעום שלא חסר דבר ולבשל 1/4 שעה.
במקביל לבשל את הפטוצ'יני 8 דק' (למרות שרשום 4 דק')
לסנן ולהניח על הבשר הטחון ולערבב.
תיהנו
השאירי תשובה