איזה כיף לקבל הטבות שמגיעות עם היותי בלוגרית 🙂
כמעט כל פעם מחדש אני נפעמת מהשפע הנפלא שאני מקבלת ליידי, איזה כיף ושיימשך בטוב כל חיי!
אחרי המתכון הקודם שלי של סלט העגבניות גורף המחמאות, החליטו במרינה פטריות הנהדרות והנהדרים לפנק אותי בעוד מוצרים טובים ורעננים.
ביום רביעי קיבלתי משלוח מהמם של ירקות טריים אלי עד לשולחן המטבח. שפע ירקות שנראו מעולה וכאילו הרגע נקטפו מהשדה ונארזו. אני מודה, התלבטתי ממש ממה להתחיל ומרוב שפע לרגע התבלבלתי.
אז החלטתי ללכת על המתכון הכי מוכר שלי, קל וטעים ממש!
אז מה המתכון את בטח שואלת את עצמך?
פטריות ממולאות בגבינות
המתכון מותאם לשתי פטריות גדולות, ניתן להוסיף כמויות לפי כמה פטריות שבא לך לאכול.
המצרכים:
2 פטריות פורטבלו
3 כפות גבינת ריקוטה למריחה (ניתן להחליף בגבינה רכה אחרת לפי הטעם)
פרוסת גבינה צהובה חתוכה לקוביות (או 25 גרם גבינה צהובה מגוררת)
30 גרם צפתית מעודנת
מלח, פלפל, אבקת שום
ההכנה:
מחממים תנור ל – 200 מעלות
שוטפים את הפטריות ומורידים את הרגל, מניחים בתבנית על נייר אפייה (רק כדי שיהיה קל לנקות אחר כך)
מפזרים קצת אבקת שום על הפטריות
בקערה, מערבבים את הריקוטה, הצפתית וחצי מהגבינה הצהובה, עם מלח, פלפל ואבקת שום. אפש רלטעום להוסיף עוד תיבול לפי הטעם.
ממלאים את הפטריות בתערבות הגבינות ומעל מפזרים את הגבינה הצהובה שנותרה.
מכניסים לתנור על קבלת הגוון הרצוי.
טיפ כלכלי: כשאת בוחרת פטריות, השווי בין הפטריות הסגורות באריזה לפטריות בתפזורת מבחינת המחיר והאיכות ובחרי לך את המשתלמות ביותר.
לי עכשיו רק נותר לבחור מה בא לי להכין משאר המצרכים שקיבלתי 🙂
אז תודה רבה רבה למרינה פטריות על המשלוח המפנק עד הבית, תודה על הזכות לשתף אותך פה במתכון שאני מאוד מאוד אוהבת ויודעת שהוא תמיד מוצלח.
ושכן ירבו שיתופי הפעולה המוצלחים והמהנים האלו 🙂
ותזכרי, באנו לפה כדי להנות ואפשר לעשות את זה לגמרי במסגרת התקציב – תהני!
שלך,
דניאל
________________________