פטריות ממולאות בגבינות, אגוזים ובזיליקום

פטריות ממולאות באהבה. כל כך הרבה אהבה שמתמכרים לטעמן. הפטריות ממולאות בגבינות, בזיליקום ואגוזים ומצופות בקראסט של פירורי לחם.

DSC_0456למצרכים:

12 פטריות פורטבלה

2 גביעי גבינת נפוליאון (16% שומן)

2 שיני שום כתושות

1 כוס אגוזי מלך

1 כוס גבינה צהובה

1 צרור עלי בזיליקום

1 כפית מלח

1/2 כוס פירורי לים

להכנה:

1. לחתוך את רגלי הפטריות ולהעביר אותם לקערת מג'ימיקס יחד עם האגוזים והבזיליקום ולהפעיל את המג'ימיקס בפולסים קצרים.

DSC_0443

2. להעביר לקערה את רגלי הפטריות, הגבינה הצהובה (להשאיר בצד 3 כפות), גבינת הנפוליאון, השום והמלח. לערבב הכל יחד. למלא את הפטריות ולהניח אותן על תבנית משומנת.

DSC_0444

3. לפזר מעל המילוי פירורי לחם וגבינה צהובה.

4. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 20 דקות.

DSC_0460

5. להעביר לצלחת הגשה.

אהבתם את המתכון? תעשו לייק :) אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

לב