פטריות חמות ושאר ירקות.

אתמול כשהראיתי לבחור ההוא שהחליט שיש לו מחלת מין (כולה שורף לו בבולבול כשהוא עושה פישתונה) את הלק א-לה רחב הזונה סטייל הוא אמר לי שהוא מכוער ובצדק.
דווקא הבחור שעמד לידו אהב, את גרושה נכון? הוא שאל אותי – אתה צריכה קצת להיות נשית,לטפח מעט את עצמך, שמעי שוק הפריצות פרוץ ולא פשוט שם בחוץ (בקצרה הוא אמר לי שאני קופה) כמובן שלקחתי את ההערה וההארה לתשומת ליבי והיום אחרי שנת אופי של 5 שעות החלטתי ללכת על זה ביג טיים ולתת לעצמי קוואלטי טיים ופתחתי לי ספא בבית!!!
את הבוקר פתחתי בכוס מי גרביים (נו,המים עם הלימון והמלפפונים) ותוך כדי לגימה שמעתי את צדוק השכן העיראקי שלי מכסח את הדשא, קפצתי מהמדרגות היישר למדשאה החרוכה שלו נשכבתי ונתתי לו את האות בחייאת צדוק תעביר וויש ואחר כך בצד השני, יצאתי חלקה כמו המנוע המשומן שלה וככה לפינלה הוא גזם לי במזמר׳ה שלו את הציפורניים ברגליים.

חזרתי הביתה ואת פני קיבל מעסה הבית בעל אשכי הזהב טוי – הוא הוביל אותי אל מיטת העיסוי ומרח לי על הגב את כל הסחלה שנרטב ונדבק לו בפה, הוא קפץ לי על הגב וחירר לי את השכמות עם הציפורניים שלו , אחרי הרפיית השרירים מילאתי לי אמבטיה עם מים רותחים של 250 מעלות צלזיוס ופיזרתי מלא מלא מלח אמבט נכנסתי עם חליפה טרמית והשתכשכתי לי במים עד לרגע שהרגשתי שאני נצלית כמו עוף בגריל (כזה שצולים אותו עם 5 ק״ג מלח גס בצדדים), יצאתי ומרחתי את עצמי בקצת תבלינים ודבש והכנסתי את עצמי לשיזוף בתנור,  באמא שלי יצאתי בסוף פרגית ועכשיו אני מוכנה לצאת אל שוק הבשר.
בטוח הדייט שלי יגיד לי שהוא מת לאכול אותי!!

16806960_10154912198566280_7045491367658010545_n

ואם בשוק הבשר ובפרגיות עסקינן ללא ספק עם ישראל אוהב "על האש" יותר מכל דבר אחר בעולם ועל האש לא הולך בלי 50 סוגי הסלטים שתמיד מגיעים בילד אין עם השולחן המתקפל כשבמרכזו נח מלך הסלטים הלא הוא החומוס ועליו נחות פטריות חמות ולידו צלוחית מלאה בירקות טריים אשר נכבשו לאיטם בלימון ומלח.

פטריות חמות:

החומרים:

2 קופסאות של פטריות מסוננות מהמים (כן כן המשומרות).

4 קוביות של בצל מטוגן דורות.

2 כוסות מים.

2 כפות שמן.

1 כפית כמון טחון.

1/2 כפית שום גבישי.

1/2 כפית פלפל שחור גרוס.

1/2 כפית אבקת מרק פטריות.

מלח לפי הטעם.

אופן ההכנה:

בסיר מחממים את השמן ומוסיפים את הפטריות, מטגנים כחמש דקות ומוסיפים את קוביות הבצל המטוגן, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומתבלים בתבלינים מבשלים 30 דקות ומסירים את האש.

מגישים על חומוס או סתם כסלט נוסף בשולחן.

16806957_10154912198536280_8138399356544674442_n

 

מסייר (חמוצים טריפולטאים):

1 גזר.

1 קולורבי.

1 פלפל אדום מתוק.

1 פלפל ירוק חריף.

1 צנון בינוני.

1 שומר.

3 פרחים מכרובית בינונית.

1/2 כפית לימון.

1/4 כוס שמן (הפעם רגיל)

מיץ מחצי לימון.

מלח לפי הטעם.

אופן ההכנה:

חותכים לרצועות בעובי של כחצי ס"מ את כל הירקות למעט הכרובית (את הכרובית מפרקים לפרחים קטנים) , מעבירים את הירקות לקערה ומוסיפים את השמן, מיץ הלימון ומתבלים במלח ובמלח לימון מערבבים טוב ונותנים לירקות לנוח כמה שעות בכדי לספוג את הטעמים.

בתאבון 🙂

 

* המוצרים התקבלו להתנסות *