מחפשים מנה קצת אחרת?
משהו ממש, אבל ממש, מפנק ומרשים?
כזה שטורחים להכין כל מרכיב בנפרד, לצלחת ולהגיש כמנה אישית? ממש כמו במסעדת גורמה או בתכניות בישול למיניהן?
אז יש לי!!! פטריות וביצה עלומה על מצע של פולנטה אפויה. מנה נפלאה לארוחת בוקר, בראנצ' או פתיח לארוחת ערב חגיגית.

אז נכון שזו לא המנה הכי פשוטה להכנה. היא קצת יותר מורכבת ומאתגרת.
אבל – לא חייבים להכין הכל ברגע האחרון, וזה מאוד מקל ומפשט את העניינים.
את הפטריות והפולנטה אפשר להכין מראש, ורק את הביצים, הביצים העלומות, חייבים להכין ברגע האחרון.
ואם כבר הזכרנו את הביצים העלומות… גיליתי פטנט מדליק לבישול הביצים כך שיהיו עלומות ומקסימות כל כך, רק מה? צריך לעשות להן בייביסיטר במשך כל זמן הבישול, שעה תמימה. וזה חייב לקרות ממש לפני ההגשה… כן.
אז בשישי בבוקר, כשבישלתי את כל שאר הבישולים, עשיתי בייביסיטר לביצה אחת, רק כדי לבדוק שהפטנט אכן עובד. עבד. ואחה"צ – אחרי השנ"צ (שנת קודש של שישי בצהריים) וממש לפני שישבנו לאכול – בישלתי את הביצים לארוחה עצמה. 60 דקות בטמפרטורה של 63 מעלות. זה הסוד.
והאמת שהן יצאו כל כך מוצלחות, שכל בני הבית הכריזו – היה שווה את הטרחה… ואני – בצניעותי – מסכימה איתם.
תראו איזה יופי של מנה.

אז אתם מוכנים לאתגר?
המתכון המלא נמצא בבלוג האישי שלי, ממש כאן.
אוהבים פטריות? מה דעתכם על פטריות ממולאות?

מחפשים רעיונות נוספים לארוחת בוקר או בראנצ? מה דעתכם על מאפה של בצק עלים עם תרד ומנגולד?

לרעיונות ומתכונים נוספים שלי – אני מזמינה אתכם לבקר בבלוג האישי.