למצרכים:
1 חבילת פסטה מסוג פטוצ'יני מבושלת לפי הוראות היצרן
2 סלסלאות פטריות (1 שמפניון+1 פורטבלה)
4 שיני שום כתושות
2 בצלצלי שאלוט פרוסים לטבעות
1/3 כוס שמן זית
צרור פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל שחור גרוס
לעיטור:
פרמזן מגורד
להכנה:
הדבר הראשון והכי חשוב במתכון, לתזמן את בישול הפסטה להכנת הפטריות. הפסטה צריכה להיכנס לרוטב מה שאומר שהיא צריכה להיות מוכנה מעט לפני הרוטב.
1. במחבת גדולה לחמם שמן זית היטב. לשים את השאלוט ולערבב עד הזהבה. להוסיף את הפטריות ולהקפיץ. להקפיץ אץ הפטריות כל העת על להבת גז גבוהה כך שלא יתבשלו אלא יהיו צלויים.
2. לאחר שהפטריות השחימו, להוסיף את השום ולערבב. להוסיף מלח, פלפל שחור גרוס.
3. לפזר פטרוזיליה קצוצה ולערבב (כל העת על להבת גז גבוהה). להוסיף פנימה את הפסטה ולערבב הכל יחד. הפסטה תהיה עטופה בשמן הזית וציר הפטריות.
4. להעביר לצלחת הגשה, לפזר גבינת פרמזן מגורדת ו…….לאכול.
אהבתם את המתכון? אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!
הפוסט מוקדש לליאת עברי, שהופכת רגעים קטנים לרגעים ענקיים!