פוקאצ'ה קצת אחרת

בחורה עם מחשב נייד

10426186_10152985128848738_6579074833106574695_n

חשקים.

מהעושים כשמתעוררים החשקים בערב לא חמים במיוחד לפוקאצ'ה ?

מכינים !

החשקים התחילו עם ריח החצילים הפרוסים שנמשכו בשמן זית והוכנסו לתנור לצליה. על הכנת החצילים בפוסט אחר.

נחזור לפוקאצ'ה ?

קילו קמח

כף וחצי שמרים יבשים

2 כפות סוכר

^  לערבל שתי דקות את הנ"ל

להוסיף –

שתיים וחצי כוסות מים

אחרי דקה להוסיף עוד –

2 ביצים

1/2 כוס שמן זית

300 גרם גבינה מעושנת מגוררת . לא ! לא התבלבתי. להוסיף לבצק

לבדוק אם צריך להוסיף מים מכיוון שהבצק אמור לצאת דביק. ממש דביק

להתפיח

לשפוך לתבנית לשטח אותו עם ידיים משומנות כדי שלא ידבק לידיים בלי להוסיף קמח.

שוב להתפיח כעשרים דקות

תפח ?

לחמם תנור על 200 מעלות

לנעוץ בלי רחמים אצבעות בבצק כך שהבצק בתבנית יראה עם בולענים ההם שיש הרבה מהם באזור ים המלח.

לפזר עליו מהחצילים ההם הקלויים ולא מטוגנים, עגבניות, בצל, פרוסותת מעז גבינת עיזים 9% ושמן זית בנדיבות. לי באופן אישי היו חסרים כאן קישואים

10532568_10153001753438738_7960117016738559524_n

לאפות כ 20 דקות ב 200 מעלות

10455443_10153011228383738_2842837613477941493_n

בתיאבון