פולנטה עם טעם של עוד

עונת התירס החלה ולכן צריך לחגוג! מנה נפלאה לאוהבי התירס והמנות המפנקות

IMG_2486

למצרכים:

6 תירסים טריים (חשוב לטעם)

50 גרם חמאה

2.5 כוסות חלב

1 כף מלח

פרמזן לבזיקה מעל

להכנה:

1. להוריד בעזרת סכין את הגרעינים מקלחי התירס.

DSCF4615

בסיר שטוח לשים את החלב ולחמם עד רתיחה. להוסיף את החמאה עד שתימס.

להוסיף לסיר את גרעיני התירס לסיר

DSCF4623

לבשל תוך כדי בחישה רבע שעה.

בעזרת מוט מעיכה למעוך מעט (אבל ממש ממש מעט) את הגרעינים, להוסיף עוד חצי כוס חלב ולבשל עוד 5 דקות.

IMG_2487

להעביר לצלחת הגשה, לפזר פרמזן מגורד ו…….לאכול לאט לאט ולהתענג על כל ביס 🙂

אהבתם את המתכון? עשו לייק :) ואם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

לב