פאי שוקולד

בצק פריך מתוק חמאה של מעדנות.

לפרוס אותו ולצפות תבנית פאי. לחורר עם מזלג ולאפות אפיה עיוורת 5 דקות 160 מעלות.

מלית –
שמנת מתוקה אחת
200 גרם שוקולד מריר
כף סוכר
4 חלמונים.

להמיס את השוקולד (אפשר במיקרו בפולסים)
להוסיף את השמנת המתוקה ולערבב לעיסה חלקה

להקציף את החלמונים עם הסוכר לקצף בהיר כ 2 דקות, להוסיף תוך כדי הקצפה את השוקולד.

לשפוך על הבצק ולאפות עוד 20 דקות בחום של 170 מעלות.

18386417_10212823658176072_322638156_n

*המתכון למלית השוקולד נלקח מוואלה