פאי שוקולד – שיטת ה-30
שוקולד הוא מרכיב שרובנו אוהבים.
לשוקולד, או ליתר דיוק לקקאו הרבה תכונות מועילות ויתרונות תזונתיים, אך הבעיה היא ששוקולד מגיע עם סוכר, והרבה.
הדרך להנות מכל יתרונות הקקאו בלי הסוכר היא לשלוט על המרכיבים ולשם כך אנו צריכים להכין את השוקולד בעצמנו,
אין צורך להיבהל, זה לא לוקח הרבה זמן, התהליך הוא פשוט בלי מרכיבים מסובכים או קשים להשגה.
במתכון למטה תקבלו הוראות הכנה מפורטות לפאי (בסיס) ולרוטב שוקולד.
מצרכים:
בסיס:
רוטב שוקולד:
הוראות הכנה:
מערבבים את כל מרכיבי הבסיס ביחד עד יצירת עיסה אחידה.
מרטיבים את הידיים ומשטחים את העיסה על תבנית עגולה בינונית מרופדת בנייר אפיה.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות כ-10 דקות עד השחמה.
מערבבים את מרכיבי השוקולד ויוצקים על גבי הבסיס.
- מפזרים מעט קוקוס.
ניתן להשתמש ברוטב השוקולד בעוגות, עוגיות וכל קינוח עם שוקולד שתחשבו עליו.
לעוד מתכונים במגוון קטגוריות, סגנונות ומטבחים ניתן להיכנס לקישור הבא
בנוסף ניתן להצטרף לקבוצת הפייסבוק שלי מירב סהר שיטת ה-30
עקבו אחרי גם באינסטגרם
למתכוני וידאו ניתן להצטרף לערוץ היוטיוב שלי
מקווה לראות אתכם כאן גם במתכון הבא בסדרה