פאי רועים

בחורה עם מחשב נייד

פאי רועים

חומרים:
1 ק"ג בשר טחון טרי מחולק לחצאים
1 חבילת תפוחי אדמה לבנים
כמון, כורכום,פלפל שחור מלח, א. מרק בצל
100 גר' חמאה מלוחה
100 גר' גבינת פרמז'נו
1/2 כוס חלב
חופן חמוציות ללא סוכר
1 חבילת ערמונים בוואקום- לחצות

הכנה:
לקלוף ולחתוך ולבשל את תפוחי אדמה עד שיהיו רכים מאוד- למעוך להוסיף את החמאה + 1/2 כוס חלב. ולקרר
במחבת לטגן (ללא שמן) ולפורר את הבשר, להוסיף
1/2 כפת כמון,1/2 כפית כורכום וכו' לפי הטעם של כל אחד
להעביר לקערה ולחזור שוב עם 1/2 כמות הבשר השנייה.

הרכבה:
בתבנית משומנת כן..כן..חמאה להכניס את מחצית הבשר ומעט להדק
לפזר ערמונים חצויים
מעל מחצית מכמות הפירה לסדר יפה לא לדחוס
ועכשיו את מנת הבשר השנייה
ולשארית הפירה להוסיף חופן של חמוציות ( ללא סוכר) לערבב ולהניח על הבשר.
לסדר בעזרת סכין את החלק העליון שהיה חלק
ומעלה לפזר את הגבינה המגורדת..
לתנור עד שמזהיב… בתיאבון