תחתית:
100 גר' חמאה
50 גר' סוכר
1 חלמון
כוס וחצי קמח
2 כפות מים קרים
במג'ימיקס בעזרת פולסים..ליצור בצק..לעטוף בניילון נצמד ולמקרר לשעתיים
אחר: מרדדים ומרפדים תבנית עגולה מלבנית או מרובעת.. ולתנור עד שמזהיב (170 מע' 20דק' )
קרם קפה:
1/2 כוס שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב
1 כף קפה מגורען
1/2 שקית ג'לטין ממס ב 1/4 כוס מים
200 גר(מיכל) שוקולד השחר
1/4 כוס יין מרסלה (תוספת שלי)
להביא לרתיחה: חלב + שמנת+ קפה לערבב בעזרת מטרפה
להוסיף את הג'לטין ולערב
להוסיף שוקולד השחר..
לערבב היטב. לקרר מעט ולשפוך על התחתית האפויה ולהכניס למקרר או למקפיא….
קרם מסקרפונה :
להקציף:
1 שמנת מתוקה
250 גר' מסקרפונה (השתמשתי בגד)
1/4 כוס סוכר
מעט תמצית וניל
להעביר לשקית זילוף..
להוציא את העוגה מהמקפיא ולהזליף מעלה טיפות גדולות
אפשר להחזיר למקרר או למקפיא
לפני הגשה לפזר קקאו מעלה
תיהנו
השאירי תשובה