פאי אפרסקים

פאי אפרסקים שיציל כל אפרסק "עייף" שנשכח במקרר ויחזיר אותו לחיים, ועוד איזה חיים….. רק להכין, להוסיף כדור גלידת וניל ויש לכם את הקינוח הכי מושקע והכי טעים בצ'יק צ'אק

זה פאי אפרסקים משגע, כזה שמכינים שאפרסקים במקרר התעייפו, ואף אחד כבר לא יביט עליהם יותר. כזה שיציל אותם ויחיה אותם מחדש.

11המצרכים לקלתית: (להכנת 2 מנות אישיות)

200 גרם חמאה

100 גרם סוכר

300 גרם קמח

1 ביצה

1 כפית תמצית וניל

למלית:

6 אפרסקים גדולים

3 כפות אבקת סוכר

להכנה:

1. לקלוף את האפרסקים, לחתוך לקוביות ולערבב אותם עם אבקת הסוכר.

2. בקערת מיקסר עם וו גיטרה לשים את החמאה, הסוכר, תמצית הוניל והביצה ולעבד עד שאין חתיכות חמאה. להוסיף את הקמח ולערבב עד איחוד.

3. לרדד את הבצק לעובי של 3 מ"מ ולרפד את התבנית. עכשיו רצוי לקרר את התבנית עם הבצק לשעה בערך.

4. למלא עם מלית האפרסקים.

1

5. משארית הבצק ליצור פסים ולעשות כיסוי של שתי וערב על האפרסקים.

2

6. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 45 דקות.

22

7. לקרר, לבזוק אבקת סוכר, ולהתפנק. בתאבון!

אהבתם את המתכון? אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!