חומרים :
400 גר' אטריות אורז עבות
4 כפות שמן
2 ביצים טרופות
400 גר' חזה עוף חתוך לקוביות
2 גזרים חתוכים לרצועות דקות
11/2 כרוב חתוך לרצועות דקות
3 בצלים ירוקים קצוצים
2 כפות סויה
2 כפות רוטב פאד תאי
2 כפות רוטב דגים
1/4 כוס מים
להגשה:
2 כפות בוטנים קצוצים (אם רוצים)
הכנה:
משרים את האטריות האורז במים קרים למשך שעה +
מחממים שמן בווק/ בסיר על להבה גבוהה מוסיפים את הביצים ומערבבים (כמו מקושקשת)
מוסיפים את חזה העוף ומקפיצים 3 דק'- מעבירים לקערה.
להקפיץ את הגזר 3 דק' ומוסיפים אליו את הכרוב,מוסיפים את הבצל הירוק- להעביר לקערה.
מלהיטים את הווק/סיר ומכניסים את האטריות ומקפיצים 2-3 דק'.
מתבלים את האטריות ברוטב- סויה,פאד תאי וממשיכים להקפיץ-עד האטריות נעטפות ברטבים,מוסיפים מים,
מוסיפים את הביצים,חזה עוף והירקות ומקפיצים יחד.
מעבירים לקערה ומעטרים עם בוטנים.