פאד תאי

מה שמייחד את הפאד תאי הוא הטיגון-ערבוב מהיר בווק לוהט או בסיר עם דופן גבוהה.
במהלך הבישול הירקות מתרככים אבל לא מקבלים הזדמנות להתבשל ולהפריש נוזלים.
על מנת לקבל ירקות פריכים צריך לבשל כל ירק בנפרד.

בחורה עם מחשב נייד

חומרים :

400 גר' אטריות אורז עבות

4 כפות שמן

2 ביצים טרופות

400 גר' חזה עוף חתוך לקוביות

2 גזרים חתוכים לרצועות דקות

11/2 כרוב חתוך לרצועות דקות

3 בצלים ירוקים קצוצים

2 כפות סויה

2 כפות  רוטב פאד תאי

2 כפות רוטב דגים

1/4 כוס מים

להגשה:

2 כפות בוטנים קצוצים (אם רוצים)

הכנה:

משרים את האטריות האורז במים קרים למשך  שעה +

מחממים שמן בווק/ בסיר על להבה גבוהה מוסיפים את הביצים ומערבבים (כמו מקושקשת)

מוסיפים את חזה העוף ומקפיצים 3 דק'- מעבירים לקערה.

להקפיץ את הגזר 3 דק' ומוסיפים אליו את הכרוב,מוסיפים את הבצל הירוק- להעביר לקערה.

מלהיטים את הווק/סיר ומכניסים את האטריות ומקפיצים 2-3 דק'.

מתבלים את האטריות ברוטב- סויה,פאד תאי  וממשיכים להקפיץ-עד האטריות נעטפות ברטבים,מוסיפים מים,

מוסיפים את הביצים,חזה עוף והירקות ומקפיצים יחד.

מעבירים לקערה ומעטרים עם בוטנים.

פאד תאי