עשבי תיבול לבישול איטלקי

צילום: לילך דה-פז.

מנסיוני למדתי שככל שאני מוסיפה לכל תבשיל יותר עשבי תיבול ומתחילה עם בסיס של בצל מוקרם, כך התוצאה יותר טעימה, עשירה וארומטית.

עשבי תיבול לבישול איטלקי של "דורות" מעולה למנות איטלקיות וים תיכוניות בהן פסטות, פיצות, פוקצ'ות, עוף, בשר, דגים וירקות. מאפשר יצירתיות וחידוש בהכנת מנות המוכרות למשפחה, בקלות ובמהירות. נוח וזמין תמיד לשימוש – אין צורך להחזיק את מגוון עשבי התיבול במקרר, מוציאים מגשית מהמקפיא ושולפים את הקוביות ישירות למנה לשדרוג הטעמים באופן פשוט וקל ולהנאה מטעם משובח.

צילום: לילך דה-פז.
צילום: לילך דה-פז.

אני הכנתי עם עשבי התיבול רוטב עגבניות בזיליקום על רביולי טבעוני, המלא בקרם קשיו לימוני.

עשבי התיבול השתלבו ברוטב בעדינות ונמסו לתוכו.

מגשיות התיבול המחודשות של דורות מהווים מהפיכה בתחום צריכת תבלינים ועשבי תיבול. החברה משווקת שום כתוש, בצל קצוץ ומטוגן, כוסברה, פטרוזיליה, בזיליקום, ג'ינג'ר ומגוון רטבים בהם שום ודבש, עגבניות בזיליקום, פסטו, סצ'ואן ועוד, במגשיות נוחות מוקפאות בכמויות מדודות המאפשרות שימוש לפי הטעם. לדברי איילת שעבני, מנהלת השיווק של דורות, המוצר האהוב חוזר לאור בקשות הצרכנים. "לבקשת הקהל אנו מצרפים מגשית תיבול חדשה בכמות גדולה יותר ובהדגשה של הטעמים והארומה. כל מגשיות התיבול שודרגו לנוחות שימוש מקסימלית, על מנת שיהיה פשוט לבשל".

כשר בהשגחת הרבנות שדות נגב וכשרות למהדרין הרב אפרתי.  לאריזה מצורפת חוברת מתכונים להכנת מנות מבוססות מגשית התיבול החדשה.

לילך
בלוג על אמהות, בריאות, טבע, יופי, אופנה, נשים ואוכל טוב ובריא ♥ בקרו אותנו גם בדף הפייסבוק "אמא טבע".