WOK TO WALK לך בעקבות הטעם .

WOK

WOK TO WALK השיקו בשבוע שעבר את הסניף השני של הרשת במתחם שרונה בתל אביב .

אתה נכנס לשרונה מרקט ומיד ריח נפלא אופף אותך .הגעתי להשקה ומה אני רואה? תור ארוך שהשתרך לו והרכיב מנות טעימות יחד עם אנשי הסניף המהממים והשירותיים .המנות יצאו לסועדים במסודר וזריז וכולם היו עם הראשים במנתם מהנהנים ונאנחים בסיפוק מטעמה של המנה .

אתה יכול לאות איך מכינים לך אותה ,הכל גלוי והשפים האסיאתיים מומחים להכנתה מקפיצים מולך תוך דקותיים מנה מטריפה .

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

WOK TO WALK רשת מסעדות אסייתית המתמחה בנודלס בהרכבה אישית ופועלת ברחובות הערים המובילות בעולם

פתחה את הסניף השני בישראל בהשקעה של כמיליון שקלים!

מקום מקסים בתוך המרקט מבהיק מנקיון וסדר ומקרר התצוגה מסודר כך שתוכלו לבחור רכיבים למנתכם בקלות.

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

 איש העסקים ניר מעתוק קיבל את הזיכיון בארץ להקמתה.

ניר הנרגש קיבל את פני בחום וסיפר על כך שהוא מתכוון לפתוח עוד סניפים באיזור לרווחת הקהל שלו שמצביע ברגליו ואפילו אחד מהסניפים יפתח קרוב למקומות עבודה באיזור וכך יוכלו אנשים להנות ממנת אוכל ענקית,משביעה וטעימה במחיר מצויין ושווה לכל כיס .הסניף השלישי יפתח ברחוב החשמונאים 86  ובשנתיים שלוש הקרובות , הרשת מתעתדת לפתוח כ 40 סניפים ברחבי הארץ על ידי זכיינים.

Wok to WalK  הוקמה ב 2004 באמסטרדם על ידי האחים נחמן ודב מלוא והאחים בועז וליאור שוויצר שמחזיקים גם ברשת פלאפל מעוז ברחבי אירופה ובארה"ב.

כיום הרשת מוחזקת בבעלות משותפת עם החברה הE9פנית הציבורית TORIDOLL CORP

שבבעלותה מעל 1200 מסעדות בתחום האוכל האסיאתי.

מעתוק, מבעלי רשתות המזון האסייתיות צו'קה וצ'יינה טאון המונות 24 סניפים וממוקמות בעיקר בקניונים, מרכזי קניות ומתחמי בילוי מובילים. הזיכיון בישראל, שיהיה בבעלותו הבלעדית ניתן לו בגלל ניסיונו והתמחותו רבת השנים בתחום המסעדות האסייתיות.

הרכבת המנות נעשית כך שהסועד מקבל מנה בסיסית של ירקות,בוחר את סוג הפמימה שלו-אטריות,אורז או סוגים נוספים של נודלס ועליה להוסיף רכיבים רוטב ותוספת פריכה מעל ולקבל מנה עשירה שהוא בנה לו .

המסעדה אינה כשרה ויש בה מכל וכל .

בחרתי לי מנה שבה היו בנוסף למנה הבסיסית של הירקות אטריות ביצים  ובנוסף עוד בצל ואננס ,חזה עוף ובייקון והכל הוכן ברוטב בוטנים משגע ופוזרו מעל המנה בוטנים גרוסים .

אין לתאר את הטעם הטוב של כל התערובת הזו .הכל טרי ומתפצפץ בפה מבוטנים גרוסים ותיבול חרפרף עדין.

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

מסעדה מומלצת,נוחה,טעימה ושווה כל שקל שמשלמים עבור ארוחה בה.

השגתי לכם מתכון לאחת ממנות הדגל במקום שתוכלו להכין בבית.מוכנים?

החומרים (ל־4 מנות) של נודלס ועוף:

√ 400 גרם איטריות ביצים (נודלס) מבושלות לפי הוראות היצרן

√ 4 נתחי פרגית נקיים וחתוכים לקוביות

√ 2 כפות שמן

√ 1 בצל סגול קלוף וחתוך לפרוסות דקות

√ 1/4 כרוב לבן חתוך דק־דק

√ 3 שיני שום קלופות ופרוסות

√ 1 כף שורש ג'ינג'ר קלוף וכתוש

√ 1 ראש ברוקולי מפורק לפרחים

√ 1/2 כוס אגוזי קשיו קלויים

לרוטב:

√ 4 כפות רוטב טריאקי

√ 2 כפות סילאן

√ 2 כפות רוטב סויה

√ 2 כפיות שמן שומשום

√ מלח לפי הצורך

להגשה:

√ שומשום קלוי

√ עלי כוסברה

√ פרוסות צ'ילי טרי

אופן ההכנה:

מבשלים את פרחי הברוקולי במי מלח רותחים כ־3 דקות, עד שהם מתרככים מעט. מסננים ומעבירים למי קרח.

מחממים בווק את השמן על להבה גבוהה, יוצקים את כל המרכיבים, למעט הרוטב, ומקפיצים יחד עד שהעוף מחליף את צבעו והופך שחום. מוסיפים את כל מרכיבי הרוטב ומקפיצים יחד במשך כדקה על להבה גבוהה.

מעבירים לצלחת הגשה, מקשטים בשומשום, בעלי כוסברה ובצ'ילי ומגישים.

לתיאבון!!!

 

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.