ישראלים מוצאים מילארדי שקלים בשנה על מסעדות. בהתאם לכך מידי שנה נפתחות ונסגרות עשרות מסעדות ועסקי מזון.
ניהול מסעדה מצליחה הינה תחום קשה שמצריך ידע מקצועי בהכנת המזון, ניהול עובדים, ניהול ספקים והתמודדות מול דרישות שונות ומגוונות בהם עסקי המזון צריכים לעמוד.
לצורך אחסון המזון וניהול מלאי תיקני נדרשים בעלי המסעדות רבים להחזיק מקפיאים שונים שיתאימו לצרכי העסק. בדרך זו ניתן להזמין כמות מבוקשת של מזון ובפעילות נכונה לייעץ ולהוריד עלויות שונות של קניית מוצרי גלם להכנת המזון.
יצאנו לחקור על מה חשוב לשים לב כשרוכשים מקפיא תעשייתי למסעדה ואיפה כדאי לרכוש אותם!
מרבית המקפיאים התשייתיים מתחלקים בעיקר לשני סוגים של מקפיאים: – מקפיאים תעשייתיים עומדים ומקפיאים תעשייתיים שוכבים.
הבחירה בצורת ובגודל המקפיא צריכה להיעשות על בסיס הצרכים של המסעדה וגודלה.
לרוב מקפיאים שוכבים ישתרעו על שטח רצפה גדול יותר ועל כן יש לקחת בחשבון את מקום האחסון ואת השטח המיועד לאחסון.
בנוסף לכך חשוב לשים לב לעמידות המקפיא התעשייתי ולעוצמתו. מקפיאים תעשייתיים מאופיינים בעוצמות גדולות יותר על פני מקררים אחרים אך גם ביניהם יש דרגות שבאות לידי ביטוי בסוג הדגם ובמותג שמייצר אותם.
על מנת לחסוך הוצאות מיותרות בעתיד מומלץ להתייעץ עם איש מקצוע שיכווין אתכם בבחירת המקפיא התעשייתי שהכי מתאים לעסק שלכם!
איפה קונים?
קיים מגוון רחב של ספקי ציוד למסעדות ברחבי הארץ, בין הוותיקים בשוק תוכלו למצוא את שף ליין שמחזיק במלאי רחב ומגוון של מקפיאים איכותיים ואמינים שמתאימים למסעדות.
בנוסף לכך, מומלץ מאוד להיעסק באיש מקצוע, כדוגמת שפים וותיקים ומנוסים/יועצים קולינריים שיכולים לסייע לכם בבחירת המקפיא האולטימטיבי עבור עסק המזון שלכם.
שיהיה בהצלחה!