קוקו סבזי – כל אחת והקוקו שלה.

חופש גדול, זמן האיכות שלנו ההורים עם הילדים וזה בדיוק הזמן לתת לילדים לעשות בנו כרצונם בשלל פעילויות וגחמות.  אמא, בואי אני אעשה לך קעקועי נצנצים בידיים, לא רוצה עניתי לה בתוקף, צרחות פילחו את האוויר – אמאאאאאאאאאאאאא אני רוצה לעשות לך קעקועי נצנצים בידיים, נכנעתי כי ידעתי שזה יגמר בבכי! תוך שניה היא הוציאה את הערכה ההיא הכל כך שנואה על עולם ההורים והדביקה לי מדבקות שבלונות פרפריות ולבביות  על השערות בידיים ועל העור מרחה לי גלון  דבק פלסטיק ואם לא די בכך אז על  כל הטוב הזה שפכה  3.5 ק"ג נצנצים בשלל צבעי הקשת, מיותר לציין  שקילו וחצי נשפכו על הרצפה (סוף סוף אני יכולה להגיד שהיא מבריקה), טוי שיצו הבית דחף את הפרצוף שלו לרצפה והסניף 1 ק"ג נצנצים (בבוקר הוא חרבן זהב) והנה הגיע רגע האמת וכמו קוסמטיקאית מדופלמת היא מרטה המדבקות ועשתה לי שעווה צורנית ועכשיו רק נותר לי שיצירת המופת תתקלף יתגלו הקרחות בידיים ואחרי שהיא טיפלה לי בשערות תורי הגיע ופצחנו במשחק תפקידים, אני הספרית והיא הלקוחה, הכנסתי אותה לחליטה קצרה בפיילה הביתית וחפפתי לה את קפיצי הניסים גרמה,  שמחה וקפיצית היא התיישבה על הכסא לייעוץ מה כדאי לה לעשות בשיער  ואחרי שלל רעיונות וכיאה למזל תאומים אופייני ברגע שהמברשת התקרבה לליפה שעל ראשה היא הפקדה עלי , אמא תעשי לי קוקו, לא בעצם תעשי לי צמה, לא בעצם קוקיות , לא בעצם אני יודעת מה אני רוצה !!!! תעשי לי תסרוקת של בלרינות עם קוקו גבוה ובסוף גולגולת  (גולגול) בסוף הלכנו על פזור ושלחתי את הכבשה הקטנה לספור כבשים ואני נכנסתי לי למטבח הזעיר שלי להתעסק עם הקוקו שלי אשר הכיל המון אבל המון עשבי תיבול ירוקים ורעננים ובעזרת עשבי התיבול של מרינה עם הליין החדש של יותר עלים ופחות גבעולים לא הייתי צריכה לסובב את היד ולהפעיל כח בכדי להפטר מכל הגבעולים, הסוררים,  שטפתי, חתכתי, קצצתי,ערבבתי, תיבלתי וטיגנתי לי קוקו, קוקו סבזי היישר מהמטבח הפרסי!

20526160_10155438152366280_6109636418130168100_n

קוקו סבזי – הבריאות כבר בפנים: (מצויינת לארוחת ערב קלילה, בארנץ' נחמד וסתם כי בא) 

החומרים:

1  צרור פטרוזיליה.

1 צרור כוסברה.

1 צרור שמיר.

עלי נענע מ 4-5 ענפים.

3 בצלים ירוקים.

6 ביצים (גודל M)

מלח, פלפל שחור לפי הטעם.

מעט שמן זית לטיגון.

20431311_10155438152381280_5390835105704476178_n

אופן ההכנה:

קוצצים דק את הפטרוזיליה, השמיר, הכוסברה והנענע, את הבצלים הירוקים חותכים לעיגולים קטנים, מעבירים לקערה ומוסיפים את הביצים והתבלינים ומערבבים היטב. במחבת טפלון בינונית מחממים מעט שמן זית ושופכים את התערובת (כן היא צריכה לצאת קצת עבה) ומטגנים לדקה על אש גבוהה, מנמיכים את האש מניחים צלחת מעל ומטגנים עד להזהבה, הופכים בעזרת צלחת ומטגנים עד להזהבה.

אפשרות  שדרוג: קוביות בולגרית/פטה.

20476111_10155438152416280_8224706802191724761_n

20431292_10155438152411280_2262945757932303277_n

בתאבון 🙂

* אתר הבית של מרינהhttp://www.marina-galil.co.il/HE/index *

* המוצר התקבל להתנסות *