עלי פילו עם גבינת עיזים ועלה בזיליקום

עלי פילו עם גבינת עיזים ועלה בזיליקום לערב בירות, לנשנוש קצת שונה, מורכב אבל טעים.

פילו וגבינת עיזים4

חומרים:

1/2 חבילת עלה פילו חתוכים לריבועים

שמן זית למריחה על העלים

גליל גבינת עיזים 

צרור עלי בזיליקום

מעט שמן לטיגון

הכנה:

לחתוך את עלי הפילו לריבועים

למרוח עלה בשמן זית

פרוסה של גבינת עיזים

פילו וגבינת עיזים2

ולהניח את העלה.

לקפל , שהעלה יופיע מעלה.

פילו וגבינת עיזים3

לטגן עד שמזהיב יפה משני הצדדים

פילו וגבינת עיזים4

( היה ניסיון לאפות בתנור – לא צלח)

להגיש.

תיהנו.